Koliko je složeno/kako doći do seksa u današnje vreme?

Naziv teme sve govori...
Kakva su vaša lična iskustva po ovom pitanju, kakav tip odnosa tražite/koliko ga lako ostvarujete?
One night stand, casual, pay to play, friends with benefits, lovers, partners, seks u sklopu veze?
Bonus pitanje:
Ako dođe do seksa, kako taj seks načiniti ugodnim?

gettyimages-485246079-e625b8a134.jpg
До секса није тешко доћи, ако имаш паре, данас...
Сад ви наставите да се лажуњате, до бесвести...:lol:

Iz muškog ugla mislim da je teškoća za pronalazak partnerke manjak inicijative za rad na sebi (mahom mislim na razvoj socijalnih sposobnosti i karaktera), kao i manjak zdrave inicijative za socijalizaciju sa grupama ljudi gde može doći do upoznavanja potencijalne partnerke (ovde mislim na izostanak onog: pričaj mi nešto o sebi, kako je protekao tvoj dan, nešto pažnje, prva poruka kako si i sl.)
Nista cudno kad znas da je prosecnoj zeni u Srbiji glavna zabava gledanje zadruge i turskih serija.

To ako hoces vezu, medjutim ima devojaka koje interesuje samo seks, pa te pozovu na gajbu Popijes pice, pa krenes na posao, pa odes...
Па мораш некад да одеш, осим ако нећеш да се завалиш жени на гајбу. :lol: Нежно је пољубиш она се промешкољи и ти нестанеш као Феанор кад га је напустио дух.

Naziv teme sve govori...
Kakva su vaša lična iskustva po ovom pitanju, kakav tip odnosa tražite/koliko ga lako ostvarujete?
One night stand, casual, pay to play, friends with benefits, lovers, partners, seks u sklopu veze?
Bonus pitanje:
Ako dođe do seksa, kako taj seks načiniti ugodnim?

gettyimages-485246079-e625b8a134.jpg
napravis tako da te ona prva fata
jer posle mozes da je qaras u mali mozak kad ti se popne na zivana... a svaka zena udje u tu fazu pre ili kasnije

To ako hoces vezu, medjutim ima devojaka koje interesuje samo seks, pa te pozovu na gajbu Popijes pice, pa krenes na posao, pa odes...
Где то има? :andjeo:

~~~

Ја кад сам ишао на "дај шта даш" ни тад нисам имао секс, сад су ми још критеријуми постали високи..

Пошто је секс у глобалу дефицитаран, њега никад доста, то значи да је секс јако вредан. То се види и када се то претвори у илегални пословни однос и у бројке, секс је пуно скуп, упоредите то колико би коштало да имате редован секс (и то без љубави), то је читаво богатство, нпр. имаш секс два пута недељно, 50 евра по једној тури пута мало јаче од 8 пута месечно, то је преко 400 евра месечно, само за секс, и то без искрене хемије и љубави са друге стране. То значи да је до нормалног секса екстремно тешко доћи.

Где то има? :andjeo:

~~~

Ја кад сам ишао на "дај шта даш" ни тад нисам имао секс, сад су ми још критеријуми постали високи..

Пошто је секс у глобалу дефицитаран, њега никад доста, то значи да је секс јако вредан. То се види и када се то претвори у илегални пословни однос и у бројке, секс је пуно скуп, упоредите то колико би коштало да имате редован секс (и то без љубави), то је читаво богатство, нпр. имаш секс два пута недељно, 50 евра по једној тури пута мало јаче од 8 пута месечно, то је преко 400 евра месечно, само за секс, и то без искрене хемије и љубави са друге стране. То значи да је до нормалног секса екстремно тешко доћи.
Na forumu, recimo...

Back