bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.813
Bio dok se nisam ozenio, sad sam papucar:pa kad nisi dovoljno alfa iliti dominantan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio dok se nisam ozenio, sad sam papucar:pa kad nisi dovoljno alfa iliti dominantan
До секса није тешко доћи, ако имаш паре, данас...Naziv teme sve govori...
Kakva su vaša lična iskustva po ovom pitanju, kakav tip odnosa tražite/koliko ga lako ostvarujete?
One night stand, casual, pay to play, friends with benefits, lovers, partners, seks u sklopu veze?
Bonus pitanje:
Ako dođe do seksa, kako taj seks načiniti ugodnim?
![]()
To ako hoces vezu, medjutim ima devojaka koje interesuje samo seks, pa te pozovu na gajbu Popijes pice, pa krenes na posao, pa odes...До секса није тешко доћи, ако имаш паре, данас...
Сад ви наставите да се лажуњате, до бесвести...![]()
i to onako kulturno prije jutraTo ako hoces vezu, medjutim ima devojaka koje interesuje samo seks, pa te pozovu na gajbu Popijes pice, pa krenes na posao, pa odes...
Dopisivao si se sa desankom?Vrlo lako, evo imao sam ovde na forumu ponudu koju sam odbio, da ne bih
prevario zenu....
Nista cudno kad znas da je prosecnoj zeni u Srbiji glavna zabava gledanje zadruge i turskih serija.Iz muškog ugla mislim da je teškoća za pronalazak partnerke manjak inicijative za rad na sebi (mahom mislim na razvoj socijalnih sposobnosti i karaktera), kao i manjak zdrave inicijative za socijalizaciju sa grupama ljudi gde može doći do upoznavanja potencijalne partnerke (ovde mislim na izostanak onog: pričaj mi nešto o sebi, kako je protekao tvoj dan, nešto pažnje, prva poruka kako si i sl.)
Па мораш некад да одеш, осим ако нећеш да се завалиш жени на гајбу.To ako hoces vezu, medjutim ima devojaka koje interesuje samo seks, pa te pozovu na gajbu Popijes pice, pa krenes na posao, pa odes...
Nista para ne kosta...Па мораш некад да одеш, осим ако нећеш да се завалиш жени на гајбу.Нежно је пољубиш она се промешкољи и ти нестанеш као Феанор кад га је напустио дух.
Bilo je OK, samo cyber sex, al ona htela uzivo, e to nisam mogao...Dopisivao si se sa desankom?
Kmark te je bas izvozaoBilo je OK, samo cyber sex, al ona htela uzivo, e to nisam mogao...
napravis tako da te ona prva fataNaziv teme sve govori...
Kakva su vaša lična iskustva po ovom pitanju, kakav tip odnosa tražite/koliko ga lako ostvarujete?
One night stand, casual, pay to play, friends with benefits, lovers, partners, seks u sklopu veze?
Bonus pitanje:
Ako dođe do seksa, kako taj seks načiniti ugodnim?
![]()
Где то има?To ako hoces vezu, medjutim ima devojaka koje interesuje samo seks, pa te pozovu na gajbu Popijes pice, pa krenes na posao, pa odes...
Na forumu, recimo...Где то има?
~~~
Ја кад сам ишао на "дај шта даш" ни тад нисам имао секс, сад су ми још критеријуми постали високи..
Пошто је секс у глобалу дефицитаран, њега никад доста, то значи да је секс јако вредан. То се види и када се то претвори у илегални пословни однос и у бројке, секс је пуно скуп, упоредите то колико би коштало да имате редован секс (и то без љубави), то је читаво богатство, нпр. имаш секс два пута недељно, 50 евра по једној тури пута мало јаче од 8 пута месечно, то је преко 400 евра месечно, само за секс, и то без искрене хемије и љубави са друге стране. То значи да је до нормалног секса екстремно тешко доћи.
Ne idu u vojsku...Nikad vise nevinih momaka, pa ti vidi kako je tesko![]()