Belgradeboy
Elita
- Poruka
- 18.763
Lakše je složiti Rubikovu kocku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih takvu osobu zvala svojim ljubavnikom, a ne prijateljem. Razlika je u intenzitetu želje i prisustvu/odsustvu ljubomore. Ako je sa nekim tako dobro, onda želim da provodimo više vremena zajedno. Ali ako je dugogodišnji prijatelj u pitanju, onda su emocije i starsti stišane i drago mi je recimo ako je u nekoj dobroj vezi pa se nećemo viđati, zapravo mi je skoro pa sve jedno. Stoga mi to prijateljstvo sa povlasticama deluje kao utešna nagrada, a ovo što ti pišeš deluje kao dugogodišnji ljubavnici.nemam taj problem, strast je uvijek pristuta nako i želja za igrom i nekim novim igračkama... ali to je stvar osobe i očekivanja i nema pravila
šta reći, on ima svoju melodju zvona na mobu i kada je čujem mašta proradi i![]()
Strast je jaka želja prema nekome.Šta za tebe podrazumeva strast, kako bi to opisala?
Ma, ne govori bas istinu, koliko mogu da primetim, ili on ne primecuje, ne znam sta od ta dva?Probaj da budeš interesantan,zabavan,energičan,a ne dosadan,monoton i uštogljen,možda ti i krene...
Jel tu spadaju i kombinacije husband/wife?svaki seks je ugodan kad je sa osobom sa kojom zelis seks![]()
I bez puno jurenja, one koje s nekim hoće hoće od odmah.prelako, samo izadjes
moze wife without hubbyJel tu spadaju i kombinacije husband/wife?![]()
netje odmah. a ni ja netju te sto otje odmah, niko valjda normalan to netjeI bez puno jurenja, one koje s nekim hoće hoće od odmah.
Између себе...?gaće da menjate
uporan je manijakNe radi te radnje lep nego uporan.
Ка сексу се иде полако али сигурно, када ти и девојка лежите у кревету, нежан глас, по који "спонтани додир" по ерогеној зони, загрлите се, почнеш да је мазишNaziv teme sve govori...
Kakva su vaša lična iskustva po ovom pitanju, kakav tip odnosa tražite/koliko ga lako ostvarujete?
One night stand, casual, pay to play, friends with benefits, lovers, partners, seks u sklopu veze?
Bonus pitanje:
Ako dođe do seksa, kako taj seks načiniti ugodnim?
![]()
pa ako bi reko ženi onda to nije prevara maksivoje!!!!Vrlo lako, evo imao sam ovde na forumu ponudu koju sam odbio, da ne bih
prevario zenu....
Jes, kad bi ona dalapa ako bi reko ženi onda to nije prevara maksivoje!!!!
Zašto bi se bilo ko menjao zbog seksa?Probaj da budeš interesantan,zabavan,energičan,a ne dosadan,monoton i uštogljen,možda ti i krene...
Sve za keks slatki.uporan je manijak![]()
Зајебаваш да си имао?Vrlo lako, evo imao sam ovde na forumu ponudu koju sam odbio, da ne bih
prevario zenu....
Sto bih lagao?Зајебаваш да си имао?
pa kad nisi dovoljno alfa iliti dominantanJes, kad bi ona dala![]()