Koliko je složeno/kako doći do seksa u današnje vreme?

nemam taj problem, strast je uvijek pristuta nako i želja za igrom i nekim novim igračkama... ali to je stvar osobe i očekivanja i nema pravila
šta reći, on ima svoju melodju zvona na mobu i kada je čujem mašta proradi i :rumenko:
Ja bih takvu osobu zvala svojim ljubavnikom, a ne prijateljem. Razlika je u intenzitetu želje i prisustvu/odsustvu ljubomore. Ako je sa nekim tako dobro, onda želim da provodimo više vremena zajedno. Ali ako je dugogodišnji prijatelj u pitanju, onda su emocije i starsti stišane i drago mi je recimo ako je u nekoj dobroj vezi pa se nećemo viđati, zapravo mi je skoro pa sve jedno. Stoga mi to prijateljstvo sa povlasticama deluje kao utešna nagrada, a ovo što ti pišeš deluje kao dugogodišnji ljubavnici.

Naziv teme sve govori...
Kakva su vaša lična iskustva po ovom pitanju, kakav tip odnosa tražite/koliko ga lako ostvarujete?
One night stand, casual, pay to play, friends with benefits, lovers, partners, seks u sklopu veze?
Bonus pitanje:
Ako dođe do seksa, kako taj seks načiniti ugodnim?

gettyimages-485246079-e625b8a134.jpg
Ка сексу се иде полако али сигурно, када ти и девојка лежите у кревету, нежан глас, по који "спонтани додир" по ерогеној зони, загрлите се, почнеш да је мазиш

Кренеш од колена, врата, а врло стидљиво и ненападно ка њеним полним деловима, бутинама и грудима

Када се распилави и опусти имаш велике шансе да ти да

Из личног искуства

Probaj da budeš interesantan,zabavan,energičan,a ne dosadan,monoton i uštogljen,možda ti i krene...
Zašto bi se bilo ko menjao zbog seksa?
Kada muškarci shvate da žene drže svet, a muskarci žene, u normali- sve će da nam bude bolje.
Prestanite da jurite seks i dobićete ga.
Život je paradoksalan.
Samo budite opustena verzija sebe i družite se sa puno osoba....a izaberite samo jednu. ( dobro, baš ako mora druga )
Prihvatite se obaveze, što kažu stari, ne može i jare i pare.
Òženite se, udajte se, malo pretrpite, imaćete redovniji seks nego da jurcate ko .....ne znam ni ja šta. Svakako stalno nezadovoljni.
I nađite i prihvatite, nekoga onakvog kakav jeste i budite takvi.

Back