Koliko je složeno/kako doći do seksa u današnje vreme?

Urwald

Aktivan član
Poruka
1.550
Naziv teme sve govori...
Kakva su vaša lična iskustva po ovom pitanju, kakav tip odnosa tražite/koliko ga lako ostvarujete?
One night stand, casual, pay to play, friends with benefits, lovers, partners, seks u sklopu veze?
Bonus pitanje:
Ako dođe do seksa, kako taj seks načiniti ugodnim?

gettyimages-485246079-e625b8a134.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Naziv teme sve govori...
Kakva su vaša lična iskustva po ovom pitanju, kakav tip odnosa tražite/koliko ga lako ostvarujete?
One night stand, casual, pay to play, friends with benefits, lovers, partners, seks u sklopu veze?
Bonus pitanje:
Samo ako mi legne. Ne mogu klasiku vise da mi stavis piatolj na celo.

Naziv teme sve govori...
Bonus pitanje:
Tako sto sebi ugodis a ne svakoj usputnoj rupi

Из мушког угла: лакше је препешачити целу Сахару него доћи до секса, то је тако јер сви јако глуме и калкулишу, и јер природност не постоји. Не вреди имати душу, памет, енергију, тело, и тако то. Евентуално неко ко има пуно пара може до секса али то онда није због њене привлачности према њему.

Из женског угла: довољно је рећи да си за секс и 1000 мушкараца већ стиже, 1000 пе*ниса на изволте и још могућа и масна пара или разне услуге.

То су истините чињенице.

Naziv teme sve govori...
Bonus pitanje:
Vrlo lako, evo imao sam ovde na forumu ponudu koju sam odbio, da ne bih
prevario zenu....

Из мушког угла: лакше је препешачити целу Сахару него доћи до секса, то је тако јер сви јако глуме и калкулишу, и јер природност не постоји. Не вреди имати душу, памет, енергију, тело, и тако то. Евентуално неко ко има пуно пара може до секса али то онда није због њене привлачности према њему.

Из женског угла: довољно је рећи да си за секс и 1000 мушкараца већ стиже, 1000 пе*ниса на изволте и још могућа и масна пара или разне услуге.

То су истините чињенице.
Iz muškog ugla mislim da je teškoća za pronalazak partnerke manjak inicijative za rad na sebi (mahom mislim na razvoj socijalnih sposobnosti i karaktera), kao i manjak zdrave inicijative za socijalizaciju sa grupama ljudi gde može doći do upoznavanja potencijalne partnerke (ovde mislim na izostanak onog: pričaj mi nešto o sebi, kako je protekao tvoj dan, nešto pažnje, prva poruka kako si i sl.)

Ženski ugao gledam kao:
Puno opcija/rizika, dosta situacija false-positive. Suštinski mislim da je ženama danas nešto teže da pronađu odgovarajućeg partnera za nešto konkretno zbog prevelikog broja neuparenih likova u dejting pool-u. Mislim da zbog toga žene kada nađu nekog pristojnog gledaju da ga zadrže.

Naziv teme sve govori...
Bonus pitanje:
Није лако ни мало.
Лично увијек оставим што би се рекло крв, сузе и зној.

Back