Koliko je sigurno kupiti pouzećem u srbiji?

mario80

Stara legenda
Poruka
94.438
Sad skoro sam kupio mobilni telefon, paket je neko usput otvarao i gledao šta je unutra ali nije ukrao. Koliko je sigurna kupovina putem brzih pošta? Do sada mi se nije ništa desilo sa brzom poštom srbije (državna firma) ali kod ostalih je znalo da fali pola paketa jednostavno uzmu šta im treba.

Kakva su vaša iskustva?

1000019234.jpg

Otvoren pa zalepljen drugom trakom. Otkupnina je bila 5000 din. Telefon realno vredi 150 evra.

Sad skoro sam kupio mobilni telefon, paket je neko usput otvarao i gledao šta je unutra ali nije ukrao. Koliko je sigurna kupovina putem brzih pošta? Do sada mi se nije ništa desilo sa brzom poštom srbije (državna firma) ali kod ostalih je znalo da fali pola paketa jednostavno uzmu šta im treba.

Kakva su vaša iskustva?

Pogledajte prilog 1895841
Otvoren pa zalepljen drugom trakom.
to što ti ništa ne nedostaje u kutiji sa mobilnim ne znači da ti služba ili ko već je imao pristup nije u telefon ugradio špijunski softver....

To није проблем са поузећем него са достављачем и/или са фирмом.
Рецимо некада је City Express био најгори по принципу пријема испоруке и слично.
Доста су се поправили.
Сад кад поручиш нешто из Кине, не долази увек поштар.
ЈЕдном ми Bex донео пошиљку из Кине.
Ја углавном ништа не плаћам поузећем. Платим online.
Једном сам платио патике поузећем, одлична фирма Sport depot.
На жалост они више не увозе патике из иностранства.
Једина опција је плаћање на руке.
Иначе све остало само преузимам, плаћам онлајн.
Једном сам поручио мајицу, цена мајице 600 динара, плус поштарина и трошкови, дошло ме 900 динара јер поштар треба тај новац да врати пошиљаоцу.
Сад када се шаље препоручено, плаћа се. Ако неко не подигне (бесплатну) препоручену пошиљку, када је добијеш назад опет платиш.
И брашно сам исто једном платио, нешто је било исто прескупо типа 400 динара килограм брашна + 250 динара трошкови плаћања. Тотално неисплативо ал ајде пробао сам.

Back