Колико је секс битан у вези/браку?

Колико вам је секс битан ? Да ли се охладите од особе док вам је све перфектно и идилично у том почетку упознавања али када дође до секса схватите да ту нисте задовољни ? Колику толеранцију имате по том питању ?
..nemam toleranciju..moze da mi bude lepo i zanimljivo pored nekog do besvesti
ali kad krene seks i to mi stvori nelagodu, nista od toga..u tom slucaju, moze veza ali samo prijateljska..

Колико вам је секс битан ? Да ли се охладите од особе док вам је све перфектно и идилично у том почетку упознавања али када дође до секса схватите да ту нисте задовољни ? Колику толеранцију имате по том питању ?
Nikakvu toleranciju.
Jako bitan.

Sex mi je jako bitan. Trenutak istine je kad žena skine šminku a muškarac gaće.

Moze se bez svega.
Mozes i bez zagrljaja, poljubaca, spavanja jedno pored drugog, sa svedenim razgovorom. Brakova koliko hoces koji tako funkcionisu i opstaju.
Pitanje je sta zelis i gde postavljas granicu da je to nekakav suzivot ili ljubavni odnos.
Moze naravno

Kod mene lezi jedna mlada osoba
Ostala slepa i nepokretna
Momak je nije ostavio evo vec godinu dana

Posmatram ih
Medju njima ima prave ljubavi

I shvatim koliko su u vecini ljudi otisli u tri lepe

Мене је толико дирнула ова наша тзв ”девојка са крилима” када су добили бебу. Колико се воле, колико су складан пар, колико су лепи и колико је она без руку способнија од многих који их имају.

А колико је битан? Битан је. Али је битнија истинска присност, интима. Ти додири стопала ноћу, то покривање када немирно спаваш, тај мирис када се угнездиш у загрљај, та слобода и да заплачеш, и да будеш блесав када те спопадну пундравци, слобода и да исхистеришеш ако ти је дошла жута минута, осећај да се повучеш и оћутиш када је друга страна напета... то ослушкивање, све то што неког чини твојим, блиским.
Све оно што као васпитано биће не би пред неким туђим.

А колико је битан? Битан је. Али је битнија истинска присност, интима. Ти додири стопала ноћу, то покривање када немирно спаваш, тај мирис када се угнездиш у загрљај, та слобода и да заплачеш, и да будеш блесав када те спопадну пундравци, слобода и да исхистеришеш ако ти је дошла жута минута, осећај да се повучеш и оћутиш када је друга страна напета... то ослушкивање, све то што неког чини твојим, блиским.
Bas tako
Mislim da vise ne gledam isto na cist seks

sto ja ovo ne volim

Pa mislim bas je nekako čudno. Kad je dobar seks onda ono kao nije bitan ali kad nije dobar onda je bitan.

Sex mi je jako bitan. Trenutak istine je kad žena skine šminku a muškarac gaće.
Živa istina, živa istina...

Back