Колико вам је секс битан ? Да ли се охладите од особе док вам је све перфектно и идилично у том почетку упознавања али када дође до секса схватите да ту нисте задовољни ? Колику толеранцију имате по том питању ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sex je nesto kao potreba za hranom. U vezi/braku su bitniji psiholoski odnosi, nego sex, inace nece da potraje...Колико вам је секс битан ? Да ли се охладите од особе док вам је све перфектно и идилично у том почетку упознавања али када дође до секса схватите да ту нисте задовољни ? Колику толеранцију имате по том питању ?
Колико вам је секс битан ? Да ли се охладите од особе док вам је све перфектно и идилично у том почетку упознавања али када дође до секса схватите да ту нисте задовољни ? Колику толеранцију имате по том питању ?
Bitno je dok traje, pre i posle toga se ne opterećujem nešto previše.veze su kultivacija seksualnog ponašanja tako da je to problem ako nije rešeno u vezi, mislim i kod ljudi kojima to kao nije bitno
Reaguj. Ne varanjem. Ipak živite skupa. To je užasna konstataciji. Na žalost. Ako ne dolazi do razvoda onda popraviti. Da bar takav osećaj ne bude. Obnavljati osvežavati. I odnos sveToliko mi je bitan da jedva čekam da prođe.
Ali to nije ni zdravo. Evo ima ovde mišljenja da sex imaju pa i bez zaljubljivanja zbog zdravlja. OK ne bude presudan kad su dugo u braku ali sta je rešenje, ljubavnica, ljubavnik za ženu?Dok se deca ne naprave mnogo, posle moze i da skroz presahne.
Ima i toga, bitan je donekle.U dobroj vezi 10%,u losoj 90%
Pa to pričam u prošlosti , sad sam bez devojke.Reaguj. Ne varanjem. Ipak živite skupa. To je užasna konstataciji. Na žalost. Ako ne dolazi do razvoda onda popraviti. Da bar takav osećaj ne bude. Obnavljati osvežavati. I odnos sve
A razveden. JbgPa to pričam u prošlosti , sad sam bez devojke.
Nisam se ženio nikada.A razveden. Jbg
Ajde? Ti? Nemoguce!Pa to pričam u prošlosti , sad sam bez devojke.
Boli guza a?Toliko mi je bitan da jedva čekam da prođe.
Piskicu kakicuНа једној теми хоће харем на другој теми каже кад секс почне он само једва чека да се заврши. Журка у глави.
Na jednoj temi prica o seksu koji zeli, a na ovoj o sekau koji dobija
Oce harem aNa jednoj temi prica o seksu koji zeli, a na ovoj o sekau koji dobija.
Ne razumem pitanje, ali svakako su mi nedostajale tvoje poruke bez kojih teme nemaju smisla dok sam bio banovan.Oce harem a
Jel Tolko lose?
sex u vezi ....ju...svasta ... samo kafa keks i yamb... nista pre braka !
Ne ... nikako