Koliko je prijatniji pravi od vjestackog penisa, i vagine?

Znam. Prijatni je...

• Vjestacki

• Pravi

• Isto mu ga dodje, bar meni

• Necu nikad da probam, ali bi da vidim rezultate

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
u smislu dozivljaja prijatniji je pravi...jer dolazi sa operaterom :whistling: i ako orgazam ne dozivljavas kompletnim sexom za "pravi" zamene nema.
ako ipak orgazam dozivljavas kao kompletni sex sto se samog osecaja i funkcije tice sve jedno je...mozda cak plus na stranu vestackog u smislu da nema onog ostatka sa kojim se trebas baktati pre i posle...i vestacki uvek zna sta radi :lol:

...kad je ziva osoba u pitanju
sve je normalno
zna se sta je Bog rekao
ali,
'...za nevolju babu vode,
kad djevojku na naode...'
Nazalost postoje 'normalni'
za koje je sve normalno
nenormalno
...kaze se 'pomagala'
nije to u smislu poluge ili tegljaca
to je vizuelna pomama
koja je nazalost cesto unistavala
mnoge normalnosti...
Dobre su ovo teme
i ako je stisnutost odgovora isto normalna
jer diskrecija nikad i nigdje ne postoji
a tek sada
kad trazis uvijek ces naci...
Zato kazu...pazi sta zelis jer ti se moze ispuniti...'
i ako nije zelja nego mozda samo molba da ti se ne desi...pusti...
zlo ne spava....raspisao sam se nesto i sam ne znam sta i zasto ali...e t o ...:bye:

u smislu dozivljaja prijatniji je pravi...jer dolazi sa operaterom :whistling: i ako orgazam ne dozivljavas kompletnim sexom za "pravi" zamene nema.
ako ipak orgazam dozivljavas kao kompletni sex sto se samog osecaja i funkcije tice sve jedno je...mozda cak plus na stranu vestackog u smislu da nema onog ostatka sa kojim se trebas baktati pre i posle...i vestacki uvek zna sta radi :lol:
ne, nego pitam bas ako orgazam nije sve cemu se tezi
ali ako zamislimo IAKO NIJE
da jeste dodir sve cemu se tezi, ljepota dodira
znaci, vjestacki?
a ja ipak mislim pravi ima neke mikropromjene oblika, koje prijaju jer je onda ne uvjek sve isto...
ima li tih mikropromjena
znam da neko mozda ne moze da ih izazove, ali mislim da "pravi" moze...

Mislim da postoje bar dve kategorije muskaraca koje su diskriminisane, njih industrija zabave za odrasle zapostavlja, eto prave se sva ta seksualna pomagala, igracke i sve, samo niko da se seti da napravi vestacku bulju, u smislu imitacije anusa, znaci svi uzivaju u surogatima osim aktivnih gej tipova, takozvanih tobdzija, i strejt tipova koji nisu puritanci - heteroseksualaca koji vole analne odnose sa zenama. Pravda za vestacke bulje!

Mislim da postoje bar dve kategorije muskaraca koje su diskriminisane, njih industrija zabave za odrasle zapostavlja, eto prave se sva ta seksualna pomagala, igracke i sve, samo niko da se seti da napravi vestacku bulju, u smislu imitacije anusa, znaci svi uzivaju u surogatima osim aktivnih gej tipova, takozvanih tobdzija, i strejt tipova koji nisu puritanci - heteroseksualaca koji vole analne odnose sa zenama. Pravda za vestacke bulje!

tako je! zivele vestacke stražnjice

izvini, ali heteroseksualci koji to vole su bolesnici
posebno homoseksualci koji to vole...

- - - - - - - - - -

ako orgazam nije sve...a cinjenica je da je orgazam najmanje sex od svega sto se sexom zove...onda zamena za pravi ne postoji...bar ja tako mislim

a ove mikropromjene, je li to istina ili sam ja nesto umislio?

kad ga recimo drzim desava se da osjetim promjene u cvrstoci, i to ne citavog, nego nekog dijela, da li su te promjene bitne za dozivljaj pozitni?
da li bi vjestacki bio bolji da nije konstantan, nego da i on ima promjene i mogucnost vece ili manje erekcije?

izvini, ali heteroseksualci koji to vole su bolesnici
posebno homoseksualci koji to vole...

- - - - - - - - - -

a ove mikropromjene, je li to istina ili sam ja nesto umislio?

kad ga recimo drzim desava se da osjetim promjene u cvrstoci, i to ne citavog, nego nekog dijela, da li su te promjene bitne za dozivljaj pozitni?
da li bi vjestacki bio bolji da nije konstantan, nego da i on ima promjene i mogucnost vece ili manje erekcije?

sama rec homoseksualac vec sama po sebi implicira da oni to vole

Back