- Poruka
- 80
Za one koji znaju, to pitanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, nego pitam bas ako orgazam nije sve cemu se teziu smislu dozivljaja prijatniji je pravi...jer dolazi sa operateromi ako orgazam ne dozivljavas kompletnim sexom za "pravi" zamene nema.
ako ipak orgazam dozivljavas kao kompletni sex sto se samog osecaja i funkcije tice sve jedno je...mozda cak plus na stranu vestackog u smislu da nema onog ostatka sa kojim se trebas baktati pre i posle...i vestacki uvek zna sta radi![]()
Mislim da postoje bar dve kategorije muskaraca koje su diskriminisane, njih industrija zabave za odrasle zapostavlja, eto prave se sva ta seksualna pomagala, igracke i sve, samo niko da se seti da napravi vestacku bulju, u smislu imitacije anusa, znaci svi uzivaju u surogatima osim aktivnih gej tipova, takozvanih tobdzija, i strejt tipova koji nisu puritanci - heteroseksualaca koji vole analne odnose sa zenama. Pravda za vestacke bulje!
Mislim da postoje bar dve kategorije muskaraca koje su diskriminisane, njih industrija zabave za odrasle zapostavlja, eto prave se sva ta seksualna pomagala, igracke i sve, samo niko da se seti da napravi vestacku bulju, u smislu imitacije anusa, znaci svi uzivaju u surogatima osim aktivnih gej tipova, takozvanih tobdzija, i strejt tipova koji nisu puritanci - heteroseksualaca koji vole analne odnose sa zenama. Pravda za vestacke bulje!
ako orgazam nije sve...a cinjenica je da je orgazam najmanje sex od svega sto se sexom zove...onda zamena za pravi ne postoji...bar ja tako mislim
izvini, ali heteroseksualci koji to vole su bolesnici
posebno homoseksualci koji to vole...
- - - - - - - - - -
a ove mikropromjene, je li to istina ili sam ja nesto umislio?
kad ga recimo drzim desava se da osjetim promjene u cvrstoci, i to ne citavog, nego nekog dijela, da li su te promjene bitne za dozivljaj pozitni?
da li bi vjestacki bio bolji da nije konstantan, nego da i on ima promjene i mogucnost vece ili manje erekcije?
ako orgazam nije sve...a cinjenica je da je orgazam najmanje sex od svega sto se sexom zove...onda zamena za pravi ne postoji...bar ja tako mislim