Koliko je presla? I jel prva farba?

• Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja
Petar_Pan:
Cudno da si se zakacila bas za velicinu ribice.... .Ja sam recimo citao neke enciklopedije sa 14, 15... sad shvatam da to treba svako dete da procita...
Uvek i u svemu imas nekih extremnih slucajeva... Pa i te Tajlandjanke... Hoces da kazes da vezbanjem dobijaju neke zategnute misice? Pa to stvarno neznam mozda... ali koja ovde nesto takvo vezba... nijedna... I ipak mislim da je to vise upotreba nekih stomacnih misica... i kontrakcijom istih isteruju vazduh...
Mislim da imas na Savremenom neku temu o velicini ribice pa pogledaj kako tipovi gledaju na to... Uglavnom nisu ni pola optereceni kao devojke sa tom velicinom... Jer u principu i nije to od nekog esencijalnog znacaja... Vise je bitno da li ti se osoba svidja... I sve ti je to u glavi... Daklem ako ti se osoba svidja svideceti se (uglavnoom) i njena ribica pa to onda u tvojoj glavi uopste nije nikakav problem... Naravno da stoji cinjenica "mladje sladje" jer naravno imaju i lepsu kozu pa i ribicu... naravno da to starije negiraju i da svoju zele da prikazu kao najbolju na svetu... istina je tamo negde... :wink:

ma i nisam se zakacila, nego eto tako...nervira me sto mnogi muskarci misle da mogu da provale ko je s' kim bio i koliko puta na osnovu takvih budalastina. istina je na zalost da ribe koje su imale mnogo tipova uglavnom znaju s' muskarcima, i na kraju najbolje prodju.. tj. muskarci uglavnom zavrse sa onom sortom koju najvise ogovaraju. agresivnost je sada in, a imanipulacije(koje su to uvek bile). imala sam drugaricu iz srednje koja je do 18-te sigurno stigla do dvocifrenog broja. prva je nasla dugogodisnju vezu, a kad joj je doticni dosadio, ostavila ga je i u roku od nekoliko meseci udala se za drugog koji je bio krajnje simpatican lik. verovatno ga sad vara. mnoge moje drugarice nesklone manipulacijama(kao i ja sama) nisu imale srece, i uvek su ispadale izigrane jer su igrale posteno (iako spadaju u kategoriju od1 do 5) :roll: :roll:

Ваљда ће се ово уклопити у тему.:?

Имам неколико питања за стручњаке за женску "репутацију" (чисто да боље разумем тај систем вредности :lol: ) Дакле, шта више угрожава "добар глас", то што је:

1. девојка спавала са 5 пристојних момака "на свом месту", или са само једним ко је по вашем мишљењу шљам?

2. спавала са њих 5 само по неколико пута, а нису одмакли даље од мисионара или да је била годинама само са једним и пробала све живо?

3. била са њих 5 после одређеног времена од упознавања или само са једним, са ким је залегла одмах прво вече?

Живо ме занима кад већ гледате квантитет, о ком се квантитету заправо ради. :mrgreen:

Au sad ga zakomplikova....

Nije stvar da li je imama 2 ili 5...

Ali ako je imala 20-30 ili 50....... To je vec nesto drugo.

Opet ako je imala nekog koga je prvi put u zivotu videla, pa se kresnu, ajd jos i nekako to sve zene urade ali ako je to ponovila vise, puta npr 5 ili 10 zapreavco nije stavr koliko je puta ponovila, nego KAKAV ONA IMA STAV POVDOM TOGA, e ako ona misli da je to OK i da ce to da uradi cesto jer hoce, onda... To ipak kvari "reputaciju".....

storm cloud:
1. девојка спавала са 5 пристојних момака "на свом месту", или са само једним ко је по вашем мишљењу шљам?

2. спавала са њих 5 само по неколико пута, а нису одмакли даље од мисионара или да је била годинама само са једним и пробала све живо?

3. била са њих 5 после одређеног времена од упознавања или само са једним, са ким је залегла одмах прво вече?

1.Ako je bila sa jenim sljamom znaci da ni ona nije bolja

2.Ako je proibala "sve zivo" tako i treba, pa nece meni da kaze, joj znas ja ne volim da pusim ja to ne radim, tako da ono sto je bila sa 5 misionara :lol: je najgore sto moze da bude, znaci yebala se a ne zan nista.

3.rekoa sam sta mislim o kresu sa nekim koga vidis prvi put, naravno da je TO gore nego sa 5 normalnih veza. To i nije problem, 5, pa 5 nema to uopste veze...

P.S> malo se ipak ne uklapa u temu, kada sam je postavio nisam ciljao na TO, sto ti kazes.

Ali nema veze.

eto je sam odgovorio, takav je moj stav.

Aleksej_BASO:
Au sad ga zakomplikova....

Nije stvar da li je imama 2 ili 5...

Ali ako je imala 20-30 ili 50....... To je vec nesto drugo.

Па добро, бар смо одредили која је твоја болна цифра. :lol:

Aleksej_BASO:
Opet ako je imala nekog koga je prvi put u zivotu videla, pa se kresnu, ajd jos i nekako to sve zene urade ali ako je to ponovila vise, puta npr 5 ili 10 zapreavco nije stavr koliko je puta ponovila, nego KAKAV ONA IMA STAV POVDOM TOGA, e ako ona misli da je to OK i da ce to da uradi cesto jer hoce, onda... To ipak kvari "reputaciju".....

:shock:

feles:
ma i nisam se zakacila, nego eto tako...nervira me sto mnogi muskarci misle da mogu da provale ko je s' kim bio i koliko puta na osnovu takvih budalastina. istina je na zalost da ribe koje su imale mnogo tipova uglavnom znaju s' muskarcima, i na kraju najbolje prodju.. tj. muskarci uglavnom zavrse sa onom sortom koju najvise ogovaraju. agresivnost je sada in, a imanipulacije(koje su to uvek bile). imala sam drugaricu iz srednje koja je do 18-te sigurno stigla do dvocifrenog broja. prva je nasla dugogodisnju vezu, a kad joj je doticni dosadio, ostavila ga je i u roku od nekoliko meseci udala se za drugog koji je bio krajnje simpatican lik. verovatno ga sad vara. mnoge moje drugarice nesklone manipulacijama(kao i ja sama) nisu imale srece, i uvek su ispadale izigrane jer su igrale posteno (iako spadaju u kategoriju od1 do 5) :roll: :roll:
Hmm... neki foliraju, neki ne, neki provaljuju, neki ne.
Ipak cu ja verovati da losi lose prolaze... Mada naravno da ima gomile i suprotnih primera... Svakom treba dati poverenje pa dok ga ne prokocka... A sve ti je to u glavi i nacinu razmisljanja... Verovatno je ta tvoja drugarica imala i neke druge kvalitete... kao dobro telo i mladost... No ipak je meni glupavo da ulazim u analize nekih slucajeva o kojima ne znam nista...

storm cloud:
Ваљда ће се ово уклопити у тему.:?

Имам неколико питања за стручњаке за женску "репутацију" (чисто да боље разумем тај систем вредности :lol: ) Дакле, шта више угрожава "добар глас", то што је:

Живо ме занима кад већ гледате квантитет, о ком се квантитету заправо ради. :mrgreen:
Wow uplasi me sa slovima. :lol:
Neznam da ti kazem neke precizne odgovore. Ali otprilike da sve to zavisi od ponasanja i nacina razmisljanja...
1. A sad sto se tice broja... to je opet individualno za svakog...i zavisi i od naseg samog broja... pa i od naseg samog gledista na te stvari... ali ipak mislim da je sasvim prirodna ljudska osobina da nekog ko previse menja partnere gleda... popreko... Isto je i sa muskim i sa zenskim... Suludo je meni da procenjujem ko je dobar tip a ko "sljam" jer bi po meni otprilike svi bili samo ono drugo. Ali nije na meni to da procenjujem i suludo bi bilo da ja odredjujem nekoj taj ti je dobar a taj ti je sljam... To one samo odlucuju... mada ima i slucajeva kad je svima jasno da je neko sljam... e onda koja bude sa takvim... je bas hmm pametna... I tu je pamet onda uzigosala sebi na celo... Naravno da i tipovi sebe zigosu i naravno da sad poneko shvata da je birati buduceg partnera zasnovano na tim zigovima... ali nije... ima neku ulogu ... neki + ili - ali ne i jedinu niti najznacajniju stavku...

2. Biti sa jednim ili jednom duze vremena koji ti se stvarno svidja i koga stvarno zelis se nikad ne moze uzeti kao nesto lose. Sa druge strane biti sa nekim koga otprilike ne zelis ili ne poznajes pa onda jos nesto i na kratko (pogotovo ako je planirano kratko) i ako to sve postane i nacin zivota ... e onda je to vec ono zlo o kojem mi ovde pricamo...

3. Prvo vece ili 101-o je nebitno za iskrenost osecanja i zelje... dalje sledi pod 2...

Back