gost 39034
Elita
- Poruka
- 20.782
E, btw, McMillan, bolji ti ovaj avatar!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Gazdarica:Znacu vrlo jednostavno... Isto kao sto i oni znaju, koliko sam ih ja imala... Da ne bude zabune, iskljucivo ja iniciram takve razgovore... Oni nikad...
I, nema to nikakve veze sa (ne)prolaskom zelje za seksom, nego sa odnosom prema zivotu...
McMillan:Koji "ovaj" avatar...? Sa piletom ili...?
Samantha Jouns:A tek moja slika u profilu![]()
![]()
Fejs74:Ima krpa svugde i to mnogo, ako ćemo ih tako nazivati.Naravno da nebih voleo da mi sestru tako zovu ili da bude takva.Ali te ribe imaju potpuno pravo da menjaju frajere do beskonačnosti.Kao i mi ribe.Dobro ja ih izbegavam,što ne znači da je to uredu.A što se ženidbe tiče ja sam mojoj ženi uzeo nevinost i gajio i šta da se kaže.Ne osuđujem nikoga a radim kako mi se sviđa.Samo se "kamenjarke" skoro uvek dobro udaju i budu dobre majke (uglavnom) jer su sve prošle i tad se valjda posvete porodici.Jedan moj prijatelj je oženio takvu, svi smo padali u nesvest, lik je za 10 ali.....Dobro je prošao,žena mu je stvarno dobra.
McMillan:Koji "ovaj" avatar...? Sa piletom ili...?
avesic:ja ne kontam zašto je pitanje ;;;; "kako yebulje kriju da su se yebale """ ... mada u pravu si ,,, znam slučajeve ---- latentnog kresanja --- ali bre ljudi nema potrebe i kakva je svrha ,, pa valjda je sasvim normalno nekima čak i poželjno da žena ima iskustva ?? a kako steći iskustvo sem preko svoje grbače -- mislim pyčke ?
hanibaI77:a sta to znaci "znati sve o njoj"?
kakve veze ima njeno sex iskustvo sa slaganjem u braku? je l i vas pitaju sa koliko riba ste bili pa na osnovu toga racunaju da l ste podobni? o svasta.vise se necu pojavljivati na ovoj temi ni na ljis
Fejs74:E , a da je ipak malo promeniš, daj neku konkretniju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samantha Jouns:Eh evo ti nesto KONKRETNO![]()
peach:ma,hani,sta se ti meni zestis
pa,reci: zar bi se ti ikad udala za lika koji ima shvatanja o zenama,braku i njegovoj svrsi poput alekseja ili sinnketa??? mislim,daaaaj....pa ni da sam najgora dropljetina,a ni da sam nevina-valjda mozga toliko imam![]()
zlatokosa76:Moja drugarica je prvi put spavala s deckom u 24 godini,sada posle 5 godina veze , udaje se za njega.Prevarila ga je sa 4 tipa do sada, a on je opcinjen njom,kao moja ljubav ,sa njom me ne boli glava,znam da me nece prevariti,pustio je da ide sama na more, i sve su mu druge ribe drolje.
sinnke:Da ali je kombinacija upalila. Stvarno sta je s ljudima da su toliko optereceni s necijom pi-ckom ili qrcem. Ja i kad se ozenim ako mi se neka svidi i jos se nudi pa maznut cu je taman da sto puta volim svoju zenu, samo zna se kojoj cu se vratiti.
peach:ma,hani,sta se ti meni zestis
pa,reci: zar bi se ti ikad udala za lika koji ima shvatanja o zenama,braku i njegovoj svrsi poput alekseja ili sinnketa??? mislim,daaaaj....pa ni da sam najgora dropljetina,a ni da sam nevina-valjda mozga toliko imam![]()
hanibaI77:jao jao pre bih se udala za rastamanna nego za njih dvojicu
da u pravu si breskvice
Snezna_kraljica:![]()
![]()
nizak udarac........
![]()
zlatokosa76:Moja drugarica je prvi put spavala s deckom u 24 godini,sada posle 5 godina veze , udaje se za njega.Prevarila ga je sa 4 tipa do sada, a on je opcinjen njom,kao moja ljubav ,sa njom me ne boli glava,znam da me nece prevariti,pustio je da ide sama na more, i sve su mu druge ribe drolje.
McMillan:A ti si imala veze, sto znaci da ce muskarci od tebe to i traziti / vezu.
isti je slucaj i sa muskarcima. Ako je neko poznati jebivetar, ni jedna devojka koja hoce ozbiljnu vezu nece zeleti da sa njim to ima, jer ocekuje isto..
malavelika:Od moje 19-te me nijedan moj tip nije pitao sa koliko sam ih bila, valjda je ljude zanimalo nesto drugo kod mene.
Gazdarica:Ne ulazim u ozbiljne veze sa muskarcima, koji su spavali sa manje od 30 zena... 8)
Gazdarica:Znacu vrlo jednostavno... Isto kao sto i oni znaju, koliko sam ih ja imala... Da ne bude zabune, iskljucivo ja iniciram takve razgovore... Oni nikad...
I, nema to nikakve veze sa (ne)prolaskom zelje za seksom, nego sa odnosom prema zivotu...
Samantha Jouns:Eh evo ti nesto KONKRETNO![]()