- Poruka
- 80.005
Deset ćevapa sa lukom (ili ekvivalent u obliku pljeskavice) mora da se zalije nekom tečnošću. Kolika je ta količina da te prođe žeđ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da mi sad vrdaš sa diplomatskim odgovorima. Reci ko čovek, tolko čaša, flaša ili većZavisi od kapaciteta "rezervoara". Pojesti gorespomenuto, a ostatak mesta koliko je ostalo može se zaliti po želji.
Žao mi je prijatelju, ja sam enciklopedija vrdanja i diplomatskih odgovoraNemoj da mi sad vrdaš sa diplomatskim odgovorima. Reci ko čovek, tolko čaša, flaša ili već
to samn i ja mislio, najbolje razbija masnoću i težinu luka. Ali i belo vino je tu negdeAl ajd po defaultu uz to najbolje ide pivo
fala lepo ali od vode može samo gorušica da me uvatiHladna voda i voda sobne temperature pomesas , to je idealno
fala lepo ali od vode može samo gorušica da me uvati
ne mora čista
Voda je život
ma voda i u cipele da uđe je štetna
Voda je život
Koje veličine? Od 0,5l ili 0,33l?dve limenke piva bilo bi sasvim ok
mešanac prvo 0,33 pa 0,5Koje veličine? Od 0,5l ili 0,33l?
U Srbiji je izražena razlika izmedju načina obedovanja izmedju severa i ostatka.Deset ćevapa sa lukom (ili ekvivalent u obliku pljeskavice) mora da se zalije nekom tečnošću. Kolika je ta količina da te prođe žeđ?
Pogledajte prilog 1622768