Koliko je potrebno da prijateljstvo postane ljubav?

friendzone759.jpg

Priznaj!
U svakom slučaju ćeš znati na čemu si.

Šanse su ti 2:2

Ako joj ne kažeš - patićeš i non stop ćeš se pitati da li bi moglo da bude nešto između vas, a kako ćeš se tek osećati ako se ona zaljubi u nekoga drugog?!
Ako joj kažeš i odbije te i prekine prijateljstvo - patićeš ali ćeš znati na čemu si

Ako prihvati sve sa :heart: - divno!
Ako sve okrene na šalu - znaćeš na čemu si!

Ma ima ko zna koliko "zašto" ali budi iskren!

Srećno!

Koji dojam da neko da? Zaebo si se što si uopšte ulazio u taj "priajteljski" odnos sa devojkom koja ti se sviđa. Iz toga se retki izvuku. A pošto ti ne deluješ dovoljno vešt da budeš jedan od tih retkih, nema od toga leba.
U početku mi se nije svidjela na taj način...tek proteklih tri tjedna, točnije prije dva tjedna smo se posvadili zbog trećih ljudi, i nekih pet dana se nismo vidjeli, a komunikacija nam je u pismenom obliku bila hladna, i onda sam joj ja jedno jutro poslao jako dugu poruke..i onda je pristala da se vidimo...i sad se opet ovih par dana često družimo, ali stvar je što smo dosta različiti u karakteru, ja previše popuštam ljudima @ ona i a ma bolje stavove, tj realnije i zrelije djeluje

Priznaj!
U svakom slučaju ćeš znati na čemu si.

Šanse su ti 2:2

Ako joj ne kažeš - patićeš i non stop ćeš se pitati da li bi moglo da bude nešto između vas, a kako ćeš se tek osećati ako se ona zaljubi u nekoga drugog?!
Ako joj kažeš i odbije te i prekine prijateljstvo - patićeš ali ćeš znati na čemu si

Ako prihvati sve sa :heart: - divno!
Ako sve okrene na šalu - znaćeš na čemu si!

Ma ima ko zna koliko "zašto" ali budi iskren!

Srećno!
Ona je nedavno prekinula s nekim koga nisam znao...a prije nekoliko tjedana je relativno zapoceča neku poluvezu na daljinu s jednim mojim prijateljem koji ju je i osobno upoznao, tj ja sam ga upoznao s njom, ali se često ovih dana svađaju...

U početku mi se nije svidjela na taj način...tek proteklih tri tjedna, točnije prije dva tjedna smo se posvadili zbog trećih ljudi, i nekih pet dana se nismo vidjeli, a komunikacija nam je u pismenom obliku bila hladna, i onda sam joj ja jedno jutro poslao jako dugu poruke..i onda je pristala da se vidimo...i sad se opet ovih par dana često družimo, ali stvar je što smo dosta različiti u karakteru, ja previše popuštam ljudima @ ona i a ma bolje stavove, tj realnije i zrelije djeluje
Što duže budeš u friendzoni, to će gore biti. Ili probaj nešto, ili prekidaj to druženje

A ti razvijas taktiku? Samo gubis vreme, ako si sa nekim prijatelj onda je najbolji nacin razgovarati o tome sta te muci i sta hoces. Zasto bi prekidao prijateljstvo, ako si se zaljubio? Ako neko to treba da uradi, neka uradi ona.
Tvoje je da budes iskren.
Ali se ja bojim
..kuzite...predivna je ..ne samo fizički...nego na duhovnoj razini

Back