Koliko je potrebno da pocnemo verovati drugoj osobi?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da bih vjerovao nekim osobama potrebna je čitava vječnost, tj nikada..
Takvih je previše..većina..
ali u neke osobe steknem povjerenje vrlo brzo, što bi rekli intinuativno. Takvih osoba je vrlo malo i do sada se nisam prevario niti su izigrali moje povjerenje.
Pozajmiću reči .intuicija..i vrlo malo osoba ..osoba u koje steknem poverenje ...

demotivacija.rs_Poverenje-prvi-uslov-za-prijateljstvo_13118481035.jpg

Njenim recima,namerama?Koliko treba opreznosti,mudrosti i snage da se ucini taj prvi korak,korak ka otvaranju duse.
Koliko vremena treba i kako znati da je stepen poverenja postignut?
Zavisi. Iz ličnog ugla, ako je plavuša, momentalno :lol:
Mi Novosadjani smo poznati kao otvoreni ljudi. Ljudi koji vole ljude. E sad, imaš izbeglica, ili došljaka odavde, odande, koji se teško otvaraju i veoma su nepoverljivi :)

,, Ljudi su PRIJATELJU pokvareni, ne nadaj se dobrom od njih, jer ako ti neko zakuca na vrata i trazi hleba, gadjaj ga kamenom, pre nego sto na tebe potegne zmiju zla, ako to ne, gurni ga nogom da potone jos dublje, sa njima moras tako PRIJATELJU, ne moze drugacije.

Covek ti je najgori neprijatelj PRIJATELJU, ne otvaraj srce pred njim, skupo ces to platiti.

Vise ce te postovati, ako udaris prvi, a onda, pre nego sto ti vrati, udari ga jos jednom, to ce ti pribaviti postovanje medju ljudima.

Ljudi su PRIJATELJU gadovi, nemaj poverenja u njih, ni u oca, ni u majku, ni u mene, ne veruj, jer nema ljubavi medju ljudima... "

Bora Todorovic

Back