903
Ističe se
- Poruka
- 2.198
Izgleda tako,za mnoge istorija počinje 1990-e.Gle čuda??
Izgleda mnogo to ne znaju.
Izgleda tako,za mnoge istorija počinje 1990-e.Gle čuda??
Izgleda mnogo to ne znaju.
Složila bih se ... najviše Srba je ubijeno od strane Nemaca , pod njihovim patronatom ili za njihov interesTačnije bi bilo napisati koliko su Nemci posredno i neposredno ubili Srba ali eto pre 20 veka mnogi Srbi su bili u službi Nemaca protiv Turaka a i danas mnogi odlaze u Nemačku opet da rade za Nemce a nemačke fabrike po Srbiji bujaju.
ako uzmemo u obzir da su svi kontinentalni i svetski sukobi u zadnjih 231 godinu organizovani od Rotschilda, ondak zapad ne teba ni pominjati, pa cak ni jevreje kad je genocid nad srbima tema.Ne čini to zapad već generalno jevrejska zločinačka zavera protiv čovečanstva.
Sve bolje od boljegaIstina boli, ali tebi to ne bi trebalo da predstavlja problem, kao ni bilo kome sa đonom umesto obrazaNišta ti nisi drugačija od bilo kog drugog srpskog otpada koji je prodavao veru za večeru, razlika je samo u tome šta ti je za večeru servirano.
Rotschild..............ne moze preciznije.Složila bih se ... najviše Srba je ubijeno od strane Nemaca , pod njihovim patronatom ili za njihov interes
Uistinu treba već jednom dati precizno ime "zapadu"
(ne mislim na Zapada Todorovića)
Zašto bi se oni bavili nama?Rotschild..............ne moze preciznije.
A šta to u naslovu ove teme može biti povezano sa teorijom zavere?
Ne , vozio sam neka drva... Uglavnom mekano drvo, topola, joha, lipa, iva, i ona na koju si alergična... Tog uvijek pripremim za ratnu rezervu... Zlu ne trebaloImao si popodnevnu dremku?
Znam i ja od koga potičeš, bandita koji su uzurpirali tuđe. To što ti lično nisi otimala (a nešto mi ne deluješ kredibilno da bi ti se verovalo na reč), ne čini te manje odgovornom od tvojih roditelja koji jesu otimali.Sve bolje od boljega
Ja ništa nisam prodala ni menjala , celog mi života znam ko sam, šta sam i čija sam i od koga potičem što ne bi moglo da se kaže i za vaše , mislim ove što delite istu ideologiju , a na vlasti su već više od 20 godina , sada naročito.
Kako i šta rade , da li i šta prodaju od vere do večere , sam utvrdi , a ako ti je teško samo pročešljaj 90% tema samo s prve strane ovde i sve će ti se samo kasti, ne treba ja ništa da pričam.
Naročito obratiti pažnju na ponizan odnos prema moćnima, a diktatorski prema slabijima i dalje ne treba ići u poređenju sa nedićevskim, ljotićevskim i ostalih izdajnika i kolabricionista.
Germanska politika ne postoji.Zašto bi se oni bavili nama?
Germanska politika je bolji termin.
Zapad se ubijao medjusobno vekovima.A šta to u naslovu ove teme može biti povezano sa teorijom zavere?
Zašto za tuđi interes?Germanska politika ne postoji.
Germani su odavno pod politikom koja ih šalje da ginu napadajući slovenske teritorije
Postoji politika koja germanske narode tera da ubijaju slovenske narode za tuđi interes.
Taj interes želi što više mrtvih germanskih i slovenskih glava
Neće jezik nego pravo...Znam i ja od koga potičeš, bandita koji su uzurpirali tuđe. To što ti lično nisi otimala (a nešto mi ne deluješ kredibilno da bi ti se verovalo na reč), ne čini te manje odgovornom od tvojih roditelja koji jesu otimali.
Verujući da to rade za svoj interes izginulo ih je toliko da danas postaju izumiruća nacija.Zašto za tuđi interes?
Oni to rade za svoj interes
Plan naseljavanja u Podunavlju, osvajanje životnog prostora na istoku , resursi Istočne Evrope
Kontrola , put ka istoku , Berlin-Bagdad, genocid nad Jermenima ( svi tusrki velikodostojnici koji su učestvovali u tome završili su u Nemačkoj) , formiranje država koje za njih obavljaju prljav posao sve je to čisto germanska politika
Činjenica jeste da su se nekada politke Berlina i Beča poklapale sa Londonom, ali to izgleda više kao kontrola jednih i drugih
I ako ćemo realno što bi oni na svom pragu radili nešto što ne ide njima u prilog tj za tuđ račun , ako nije već za njihov. Mali su pa moraju?
Za čiji su interes radili?Verujući da to rade za svoj interes izginulo ih je toliko da danas postaju izumiruća nacija.
Ne bih baš rekao.Za čiji su interes radili?
Uvek i isključivo za svoj .
Šta konkretno protiv svojih intersa?Ne bih baš rekao.
Sve su radili protiv svojih interesa.
Finansirani i sa istoka i sa zapada.
Beograd i još nekoliko srpskih gradova su i Nemci i saveznici odlično naciljali gledano iz njihovog ugla. Desetine hiljada stradalih. Materijalna šteta nemerljiva.Tako da je smiješno da baš idu ciljano da ubijaju Srbe.
I te kako su heli, počev od AU monarhije do njenog baštinara Hitlera a nije ni da nisu imali prilike. Ali nisu postigli.Da su hteli, imali su prilike do sad da satru ovaj narod i nasele ovde koga god žele, podele teritoriju
Niko ne vrši nuklearne probe na sred rute preko koje mu siže kojekakva roba sa istoka. Ili kako ti reče, teritorije koju namerava da podeli sa drugarima.i naprave test za hidrogenske bombe.
Konkretno, sve nabrojano.Šta konkretno protiv svojih intersa?
Naseljavanje nemaca u podunavlju i kontrola Dunava?
Pokušaj prodora na Bliski Istok početkom prošlog veka?
Pokret ka istoku sredinom prošlog veka , pljačka i težnja da se dograbe naftnih rezervi ?
U poslednjim decenijama preko EU pljačka cele Evrope i podržavanje USA u njihovoj korporativnoj koncepciji sveta (a možda i kreirana politika) gde su njihove korporacije menju najjačim svetskim i time bukvalna pljačka ostatka sveta ?
Večina svega toga je inicirana ratovima , krvavim i svetskog karaktera .
Svabija vam sve vise krepiraTi si ustaša??
Kakav pajserAutorska tema:
Ako se pogleda samo XX veka zapad je ostavio samo smrt i pustos u Srbiji i medju Srbima. Samo u Prvom svetskom ratu je ubio 20% celokupne populacije. Da bi na kraju XX veka zapad udario najteze sankcije i posejao smrt opet medju Srbima.
Zasto to zapad cini prema Srbima?!