Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.478
To je tacno za produhovljenog Izraelca. Jeste on imao neke ideje o miru i harmoniji, ali hriscanstvo je takvo da telesno (spolja) slabi coveka, rimsko carstvo je propalo nakon primanja istog.u prevodu krpa koju svako gazi?
srpska dijagnoza je specificna i ako uzmemo u obzir da mi nikog nisamo napali kroz sve ove vekove krizcanstva i uvek bili otirac sto zapadnim sto ostalim silama.
od kozojebackih scipetara,preko pirgavih,jevreja, pa do bratskih naroda svima bila jedna zajednicka stvar da uniste srbe.
gde god srbi ziveli, tamo ih lovili
ja volim da verujem da je to prokletstvo baceno na srbe da ih svako unistava sve dok se drze ovog laznog obrezanog boga, ili pak onog kozojebackog proroka
ako cemo, smatram i da je posteno.
kao sto mi danas kunemo vucica i ostalu ekipu, tako i stari srbi kleli nemanjice i ostali vladarski sljam koji je odlucivao za opste dobro
ako ste nas prokleli, takvo zlo se ne prasta!
To sto je imao neke dobre ideje i pouke pa sta, imali smo mi i imamo jos uvek duhovno blago kojeg smo se odrekli. Zato nam se i desava to sto se desava.
Potrebna je reformacija stare religije kod svih slovenskih nacija, narocito kod nas jer smo najvise i stradali. Ovako vise ne ide. A potrebno je bogami i Evropi, ako nesto ne odrade bice u narednih sto godina u potpunosti muslimizovani.