Колико је коштао пореску касу свих у Србији митинг СНС'а 26.05.2023.

Clanovi SNS placali autobuse?
Mene drugar zvao da idem na skup,1500 kinti se placa,trebalo mu jos par ljudi da ima kvotu,al sam ga otkacio.
Privrednici Bojane.U svakoj opstini imas privrednika koji odavno saradjuju sa vlascu,bez obzira ko je na vlasti.Imaju racuna da pokrivaju takve troskove.

Pa i glumci dobijaju pare od drzavnih projekata.Jel ruka ruku mije?

СНС је мафијашка организација која се докопала пореске касе Србије

и сматра да може по сопственом нахоћењу... односно индивидуалној користи ... 'давати' и 'ускраћивати'

и сматра да може по сопственом нахоћењу... односно индивидуалној користи ... 'давати' и 'ускраћивати'
To je radila i SPS i DS.To je tako i bice tako.

Privrednici Bojane.U svakoj opstini imas privrednika koji odavno saradjuju sa vlascu,bez obzira ko je na vlasti.Imaju racuna da pokrivaju takve troskove.
lapaju iz kase svih srba, to im je interes, dok srbiju uteruju u duznicko ropstvo i razdeljuju strateske resurse, posle njih/vas - potop

upravo tako, ko hvali velikog vodju, hvali ga jer mu je omoguceno da lapa, dok se sirotinji preti otkazom ako zucne umesto da ide na kontramiting - ogoljena diktatura, partokratije, bezumlje mafijaskog jednoumlja, ne znam kako bih to nazvao jos? narodu je dosta bezakonja, gotovi su!

To je radila i SPS i DS.To je tako i bice tako.

Оно што је било више не бива

Турци су имали 'право' јахања младе ...Али више нема .. Нема турака

Тако да то 'право' односно било је и биће окачи Јутки на реп

1685823306015.jpeg

lapaju iz kase svih srba, to im je interes, dok srbiju uteruju u duznicko ropstvo i razdeljuju strateske resurse, posle njih/vas - potop

upravo tako, ko hvali velikog vodju, hvali ga jer mu je omoguceno da lapa, dok se sirotinji preti otkazom ako zucne umesto da ide na kontramiting - ogoljena diktatura, partokratije, bezumlje mafijaskoig jednoumlja, ne znam kako bioh to nazvao jos? narodu je dosta bezakonja, gotovi su!
Ja sam vise puta na forumu naveo da nisam clan ni jedne stranke.Ako je iko "lapao" to je bila ekipa oko Djindjica i Tadica.Oni oko njih su danasnji tajkuni.

Ja sam vise puta na forumu naveo da nisam clan ni jedne stranke.Ako je iko "lapao" to je bila ekipa oko Djindjica i Tadica.Oni oko njih su danasnji tajkuni.

Тачно ..

и Та 'екипа' је прво била у СПС и РС 1990те

па је прешла у ДС ДХС 2000те...

па се сада вратила у СПС и СНС 2010те

па ће да пређе у ПЗДС и СПС 2030те

Е та 'екипа' која мења странке ускраћује мамографе ....

и дели 'својој' екипи

sve je to preletelo u sns
i djilasa su zvali lopovom dok nije poceo da hvali vucica, pa je postao gospodin

narodu je sve jasno, samo ste zbunjeni jos vi koji niste clanovi

Јесили питао ' шта сам слагао'

Ред је да добијеш одговор
Da pitao sam i opet cu: -Sta sam slagao?Organizovanog prevoza za clanove i simpatizere je bilo i ranije kadgod je neki takav skup u BG-u.Sta sam slagao?!Da neces imena vozaca koji su u to vreme vozili za BG?!

Da pitao sam i opet cu: -Sta sam slagao?Organizovanog prevoza za clanove i simpatizere je bilo i ranije kadgod je neki takav skup u BG-u.Sta sam slagao?!Da neces imena vozaca koji su u to vreme vozili za BG?!

Било организовано на том нивоу да се отказују школске екскурзије ,,, 2000 аутобуса?

Сваком да се деле паре ?

Хајде окачи имена возача.... број воуила ...али немој нама... Иди у милицију и тужиластво ...ма Н1 ...или на СтудиоБ

Било организовано на том нивоу да се отказују школске екскурзије ,,, 2000 аутобуса?

Сваком да се деле паре ?

Хајде окачи имена возача.... број воуила ...али немој нама... Иди у милицију и тужиластво ...ма Н1 ...или на СтудиоБ
Aleksa,naporan si.Ako razumes.Nemoj mi glumiti nevinasce i cuditi se necemu sto je tako normalno u ovoj drzavi.Sve to sa organizovanim skupovima je vec vidjeno i sada se iscudjavate i glumite neku zabrinutost.Bolje poradite na kulturi i medjusobnim odnosima da ne moram svako malo da se cimam zbog vas dokonih koji nam blokirate puteve i mostove.Na livadu i uzivajte.

Aleksa,naporan si.Ako razumes.Nemoj mi glumiti nevinasce i cuditi se necemu sto je tako normalno u ovoj drzavi.Sve to sa organizovanim skupovima je vec vidjeno i sada se iscudjavate i glumite neku zabrinutost.Bolje poradite na kulturi i medjusobnim odnosima da ne moram svako malo da se cimam zbog vas dokonih koji nam blokirate puteve i mostove.Na livadu i uzivajte.

DO
ENDDO

Back