Колико је коштао пореску касу свих у Србији митинг СНС'а 26.05.2023.

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
28.250
Ко че газнати.

Него хајде да сабирамо колико је колективних пара завршило у приватним џеповима

Из раличитих извора тврде да је било ангажовано цирка 2 000 аутобуса

50 места . Значи 100 000 људи минимум . Сваки је добио 15 евра кеша .

Дневница возачима 50 евра. Трошкови горива .. путарине .... 50 евра

:think:

Тричавих 1 700 000 евра

Али .ААААЛИ

Не заборавимо да је дељено од 50 000 - 70 000 евра за 1 000 гарантованихљуди задовоз.

Што значи реалније да је подељено цирка 5 000 000 - 7 000 000 само за довоз ....

То значи да су 'организатори' директно добили 3 000 000 - 5 000 000 кеша .... Лепо је почасто АВ своје чланове СНС'а

Шта све може за ову суму ... Мамографски преглед је око 20 - 30 евра ...

шначи може 150 000 - 250 000 мамографских прегледа за тусуму да буде обављено

Шта Ви мислите ... Колико је пара из пореске касе завршило подељено и шта све је мого са тим новцем ?

wake-up.gif

Poslednja izmena:
Ко че газнати.

Тричавих 1 700 000 евра

Али .ААААЛИ

Не заборавимо да је дељено од 50 000 - 70 000 евра за 1 000 гарантованихљуди задовоз.

Што значи да је подељено цирка 5 000 000 - 7 000 000 само за довоз ....

Шта Ви мислите ... Колико је пара из пореске касе завршило подељено и шта све је мого са тим новцем ?

wake-up.gif

+ 100 000 sendviča=
100 000 sendvic kifli
100 000 salama podriguša
100 000 liski kackavalja
100 000 Rosa voda + koje pivo za koordinatore
+
Pa onda angazman policije iz cele Srbije...
+
Pa za sam nastup:
Bina
Ozvucenje
Svetlosni efekti
Scenografija
Kostimografija
Pa da plati dolazak Orbana npr...
Pa bar jedno 30 000 kišobrana kod Kineza npr uzetih
Pa čišćenje smeća
Pa lecenje prehlađenih penzionera koji su pokisli tog dana...

Itd
....

Ко че газнати.

Тричавих 1 700 000 евра

Али .ААААЛИ

Што значи реалније да је подељено цирка 5 000 000 - 7 000 000 само за довоз ....

То значи да су 'организатори' директно добили 3 000 000 - 5 000 000 кеша .... Лепо је почасто АВ своје чланове СНС'а

wake-up.gif
Jeftinija svinjetina 600 din kilo

Možemo da tu sumu izrazimo kroz broj teško bolesne dece koja su mogla od tih para da se posalju u inostranstvo na lečenje.
Ali nema veze. Imamo SMS-ove, jel tako?
Pa nije drzava placala autobuse i ostalo nego privrednici koji su clanovi SNS-a.A lecenje dece sms porukama je human gest,tako se pokazuje jedinstvo naroda kada je tesko.Na muci se poznaju junaci.Nismo neljudi kao oni na zapadu sto puste coveka da se pati jer nema.

Možemo da tu sumu izrazimo kroz broj teško bolesne dece koja su mogla od tih para da se posalju u inostranstvo na lečenje.
Ali nema veze. Imamo SMS-ove, jel tako?

Замисли за те паре које су СНС'ови потрошили на своју децу могло да се купи СМС'ова за сву децу ....

Pa nije drzava placala autobuse i ostalo nego privrednici koji su clanovi SNS-a.A lecenje dece sms porukama je human gest,tako se pokazuje jedinstvo naroda kada je tesko.Na muci se poznaju junaci.Nismo neljudi kao oni na zapadu sto puste coveka da se pati jer nema.

Неје држава ?

Ма стварнооооо ....

А 'привредницима' паре од 'државних' пројеката ...

Рука руку мије без образа обадвије

Clanovi SNS placali autobuse?
Mene drugar zvao da idem na skup,1500 kinti se placa,trebalo mu jos par ljudi da ima kvotu,al sam ga otkacio.

za pljacku novca svih gradjana u privatne dzepove sns stranke neko bi trebao da robija - odakle milion evrica da se sve plati, sta kaze sekta? ko je dao pare? kurti da bi dobio opstine? opet robija za izdajnike!

Clanovi SNS placali autobuse?
Mene drugar zvao da idem na skup,1500 kinti se placa,trebalo mu jos par ljudi da ima kvotu,al sam ga otkacio.
To je mozda bilo za narod koji hoce da ide,a nije clan stranke.Kod mene su imali placene autobuse i spisak,koji je citao glavni covek stranke iz tog mesta.

To je mozda bilo za narod koji hoce da ide,a nije clan stranke.Kod mene su imali placene autobuse i spisak,koji je citao glavni covek stranke iz tog mesta.
Jos mu kazem ja nisam u stranci(nijednoj),on se kao malo nasao uvredjen i promenio ton,kaze pa pozeljno je da se ide.Reko idi ko ti brani

e, da se nekom brani da misli svojom glavom? zato ih i zovemo sns sekta
To me je iznenadilo,stav da nesto treba i da je pozeljno,a da pritom nemam veze sa tim.
A ovi iz dijaspore su najveci fanatici.Ujak kad mi dodje iz Austrije,ja ga namerno pecnem za Vucka,u stanju je da se pobije 🤣

А 'привредницима' паре од 'државних' пројеката ...

Рука руку мије без образа обадвије
bahate se u pljacki novca svih gradjana, i onda neka deca da crknu jer se kao nema para bez humanitarnih akcija - sramota!
A lecenje dece sms porukama je human gest,tako se pokazuje jedinstvo naroda kada je tesko
dole sns luperde! da vasi nisi nakrali bilo bi za decu, ne bi zavisila od sms poruka.

Vic godine! Ti mora da se zezaš? 😬
Pravi SNS kadar. Laže svesno i namerno.

Back