Koliko je jaka srpska vojska?

Neki dan sam naleteo na podatak koliko koja zemlja u Evropi ima vojske i iznenadio sam se za Srbiju.

Postoji neki sajt-organizacija koja se bavi procenom jačine vojske gde ima mnogo faktora, ne samo brojnost.

Tako, po njima, najjača vojska u Evropi je Ujedinjeno Kraljevstvo

Pogledajte prilog 1709455

Šta mislite gde smo mi od 37 zemalja koje su ragirali (usput, računali su Kosovo kao posebnu zemlju)?

Јака је нимало, јер је нема, имамо још увек комунистичку југословенску војску, то јест комунистичке југословенске генерале који јој командују, а они су анти-Срби и издајници.

Najjača je Ruska, pa Turska, Nemačka, Francuska, Britanska, Italijanska, Španska, Ukrajinska, Poljska, Rumunska... i ostalo je boranija.
Drugačiji je rsspored ; posle Turske dolazi Poljska pa Ukrajinska (i to u ovom trenutku istrošena ) pa Španska pa Rumunjska pa ostale Velike Britanske Buranije.. Blizu Evrope treba dodati zemlje: Izrael ,Iran , Egipat , Jemen :mrgreen:

Neki dan sam naleteo na podatak koliko koja zemlja u Evropi ima vojske i iznenadio sam se za Srbiju.

Postoji neki sajt-organizacija koja se bavi procenom jačine vojske gde ima mnogo faktora, ne samo brojnost.

Tako, po njima, najjača vojska u Evropi je Ujedinjeno Kraljevstvo

Pogledajte prilog 1709455

Šta mislite gde smo mi od 37 zemalja koje su ragirali (usput, računali su Kosovo kao posebnu zemlju)?

србија има 1 000 000 лојАВисткиња/та који би искидали брутално издоминирали све само да би им остало како јесте

Јака је нимало, јер је нема, имамо још увек комунистичку југословенску војску, то јест комунистичке југословенске генерале који јој командују, а они су анти-Срби и издајници.

'Имамо' профитерску пацифистичку војску ...пост глобалистичке ере

Сада када су се ухлебили и накупили гајби по 500 евра квадрат ...'имамо' најмирољубију војску на свету

која ће до последње/га цивилке/а

седети за преговароварачким столом

Ljudi koji su završili vojne škole devedesete godine ili 1991. godine znači zadnje godine komunizma danas su u penziji ili su blizu penzije. Izgleda da je komunizam jedino u tvojoj glavi.

Ljudi koji su završili vojne škole devedesete godine ili 1991. godine znači zadnje godine komunizma danas su u penziji ili su blizu penzije. Izgleda da je komunizam jedino u tvojoj glavi.

Комунизам и комунисти владају Србијом од 1944. и од тада се ниједног тренутка њихова владавина није променила.

- није јака пошто је најквалитетни део сваке војске, официри са непроцењивим ратним искуством пензионисан или процесуиран због кривице одбране земље. Они сада због година не би могли да ратују, али би своје огромно знање пренели млађима, како се то увек радило.
- није јака јер су наследници обучавани као ОТАН службеници и АВ послушници, а не српски официри
- није јака пошто је борбени део војске изузетно малобројан
- није јака пошто нема јаку резерву која нема од чега да се прави
- није јака пошто од пријатеља не може, па набавља оружје од непријатеља
- није јака пошто официр и војник није цењен и максимално плаћен
- не прате се најновија искуства из рата, а пријатељ Ердоган наоружава и обучава нашу јужну покрајину.
- допишите

Da necemo u rat neki, Sensei?
Mnogo smo jaki.
War Fight GIF

A šta su pro-Srbi i pristalice?

Истина!

Оно што ми се не свиђа код Руса је принцип жртвовања живе силе зарад постизања циља. Рат у Украјини је језив, јер и једни и други дроном убијају рањене војнике или оне који се предају, и све изгледа као видео игрица.

Српски војник и српски во, како беше иде изрека?
Tog “žrtvovanja žive sile” kod Rusa ima samo u Ukro propagandi i medijima koji je prenose - kad god dođe do razmene tela poginulih Ukrajina za jedno telo ubijenog Rusa dobije po 10-20 tela svojih. Bila je tu skoro razmena kada je Ukrajina dobila preko 900 (devetsto) tela svojih, a Rusima predali četrdesetak poginulih Rusa.

Tog “žrtvovanja žive sile” kod Rusa ima samo u Ukro propagandi i medijima koji je prenose - kad god dođe do razmene tela poginulih Ukrajina za jedno telo ubijenog Rusa dobije po 10-20 tela svojih. Bila je tu skoro razmena kada je Ukrajina dobila preko 900 (devetsto) tela svojih, a Rusima predali četrdesetak poginulih Rusa.
Колико су изгубили војника до сада, али поштено?

Vojska je, od 2012. na ovamo, postala politicka organizacija, gde je vecina oficira sa integritetom sklonjeno sa skoro svih ozbiljnijih komandnih mesta a postavljeni su iskljucivo politicki poslusnici i poltroni.

Tako da, ko zna sta se desava zaista unutra, ko bi komandovao u slucaju nekog srannja, taj zna da od vojske Srbije nema go k. danas.

Jos jedna institucija koja treba da se pročisti kad zločinačka SNS sekta i Monstrum Vučić padnu sa vlasti i Srbija postane ponovo slobodna zemlja.

Do tad, mozete da se lozite na statistike.
Koliko si ti puk’o, tvoj Ponoš nije imao bukvalno ni jedan nadzvučni avion koji je mogao da poleti, sećaš se?

Rusi? Medija Zona je našla imena i prezimena ukupno oko 100,000 poginulih Rusa, Ukrajina ima oko milion, and counting.
Рачунај пола милиона минимум, значи мртвих, рањених и инвалида.
Те бројке од 100 хиљада нису реалне уопште. Што се Укра тиче, то већ има смисла.

Na kojoj se to poziciji borio Ponoš? Gde mu je tačno bio položaj na KiM? RSK je inače branio iz Beograda.

Koliko je aparata MiG-29 moglo uopšte da se odvoji od piste za vreme Ponoša i DOS-a? Bilo ih je čak 3 borbenih i jedan dvosed bez radara. Šta je kupljeno/naručeno?

Tviter postovi NVO fanova ne dokazuju baš ništa.

Na balkanu(ukoliko racunamo i tursku)
1.turska
2.grcka
3.rumunija
4.madjarska
5.bugarska
6.Srbija
7.hrvatska
8,9 i 10 mesto po meni dele BiH,makedonija i albanija
11.slovenija
12.crna gora
Tu se mislim ne racunaju samo brojevi trupa vec generalno vise povezanih faktora.
U evropi bez obzira sto poljska toliko stavlja akcenat na naoruzanje i jacanje u zadnjih par godina (bez rusije i ukrajine)
Stavljam V.B,zatim francuska,nemacka,spanija,italija i svedska pa poljska.ostali su nizerangirani mislim
Koje informacije imas ucitelju?ja sam ovo po secanju listu napravio.

A dje jadan, mi Crnogorci vrijedimo pojedinacno kolko 10 srpskih ili turskih vojnika tako da mi smo tamo nedje 1. ili 2. mjesto zasigurno

Na kojoj se to poziciji borio Ponoš? Gde mu je tačno bio položaj na KiM? RSK je inače branio iz Beograda.

Koliko je aparata MiG-29 moglo uopšte da se odvoji od piste za vreme Ponoša i DOS-a? Bilo ih je čak 3 borbenih i jedan dvosed bez radara. Šta je kupljeno/naručeno?

Tviter postovi NVO fanova ne dokazuju baš ništa.
Најважније је да је Вучко добио стан, из њега се борио као лав, за Лав пиво, или беше јелен из оног холандеза.

Рачунај пола милиона минимум, значи мртвих, рањених и инвалида.
Те бројке од 100 хиљада нису реалне уопште. Што се Укра тиче, то већ има смисла.
Kakvih “pola miliona”, ti znaš, brojao si ih od kuće? Smisleno tebi ili ne, Russland ispali po 8-12 granata na svaku ukrajinsku, a kao što možeš da vidiš na Tviteru pogađaju iz prve.

Ceo Zapad zajedno prozvodi 3 puta manje granata od Rusije, a Drug Imperator Kim sam pravi više nego cela EU. U FPV dronovima su Ukri nula u odnosu na Ruse, pa ti racunaj. Retko ko je tamo poginuo od metaka iz puške, nije više WW1.

Putinovi smrtni neprijatelji, feministkinje iz Pussy Riot i NVO su prebrojali manje od 100,000, sa imenom, prezimenom i datumom rođenja:

The number of Russian soldiers killed in Ukraine—those whose names we were able to confirm—has now surpassed 100,000.
https://en.zona.media/article/2025/03/28/casualties_eng-trl

Back