Koliko je jak motor od 85 kW odnosno 115 KS? Kakav je osećaj prilikom vožnje? Nije li to nekako slabo za vožnju? Šta kažu iskustva vozača koji su vozili automobile sa ovakvim motorima?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znači da to nije za mene. Ja volim na autoputu da mi što pre dostigne brzinu 120-130 km/h i da ne gubi snagu pri toj brzini.Zavisi od ukupne mase. Gledaj KW/KS po KG, to je bolji pokazatelj.
Tako je.Zavisi od ukupne mase. Gledaj KW/KS po KG, to je bolji pokazatelj.
Na autputu je najbitnije da se motor ne napreže pri toj brzini, što obično znači i da ne troši previše.To znači da to nije za mene. Ja volim na autoputu da mi što pre dostigne brzinu 120-130 km/h i da ne gubi snagu pri toj brzini.
Ovo su ti oznake za konjske snage pretpostavljam. Majka vozi Golfa 6 TDI 2.0, vidim na internetu da ima 140 KS, ide kao brzi voz bez problema, ja sam ga nategao jednom od Beograda prema Nišu 160-170 km/h samo plovi bez ikakvih problema.Vozio sam pre desetak godina BMW2002ti, nabudžen na oko 140-150PS.
Folksvagen Tiago, fino mi deluje ovako spolja, naročito otpozadi, a i spreda je zanimljiv.Na autputu je najbitnije da se motor ne napreže pri toj brzini, što obično znači i da ne troši previše.
110 konja to može da postigne ako auto nije mnogo teži od 1200 kg. Većina auta to postiže lako. Ne znam šta si mislio pod tim da "gubi snagu". Jedino pitanje je da li tu brzinu postiže bez napora ili sa naporom, a to iz same snage motora ne možeš da znaš.
Znači snaga ti tu ne znači ništa bez informacije o ukupnoj masi vozila kao što Saja reče, a bitno je i kakav je prenos (menjač), obrtni moment, kao i kriva koja pokazuje odnos snage i br. obrtaja.
Kad sam bio klinac, ćale je iz Švice doterao za prodaju nekog nabudženog M20 BMW-a, sećam se da je bio redni šestak, bele boje, sa nekim nalepnicama kao da je za trke i da je imao alu felne obojene u drečavo žutu, koje smo jedva očistili razređivačem. Uglavnom, išao je kao mećava. Na jednoj dugoj uzbrdici u Valjevu gde retko koji auto može da dođe do 60 na sat on je dolazio do 150-160 lagano.Vozio sam pre desetak godina BMW2002ti, nabudžen na oko 140-150PS.
Težak oko 950kg.
To je išlo kao nevreme, nema koga nisam otkačio.
Hebeš 250PS danas, kad moraju da potegnu 2.5 tone.
Osim toga, nekako imam osećaj da su ono pre bili stvarno konji, ovo
danas sve kao neki malecki poniji...
Generalno ti mali turbo motori trocilindraši od 800-1000 kubika mi ne ulivaju poverenje, al' ajde ja sam stara škola.Folksvagen Tiago, fino mi deluje ovako spolja, naročito otpozadi, a i spreda je zanimljiv.
https://www.volkswagen.rs/ponude-i-...MIyN3Njo_CiAMVlcARCB0SSQrZEAEYASAAEgLbL_D_BwE
DorataNista bez 150 konja
Dam lep je. Motor je dovoljno jak za normalnu upotrebu. Nemoj ga preopterećivati ni brzinski ni težinski.Folksvagen Tiago, fino mi deluje ovako spolja, naročito otpozadi, a i spreda je zanimljiv.
https://www.volkswagen.rs/ponude-i-...MIyN3Njo_CiAMVlcARCB0SSQrZEAEYASAAEgLbL_D_BwE
Ma razgledam samo, izlazi mi nknstop ta reklama na Guglu, cena je i više nego pristupačna imajući u vidu da je novi Folksvagen. Pa se razmišljam da nuje to zbog dosta slabog motora možda.Dam lep je. Motor je dovoljno jak za normalnu upotrebu. Nemoj ga preopterećivati ni brzinski ni težinski.
Ako idemo po reklamama pre bih uzeo ovog:Ma razgledam samo, izlazi mi nknstop ta reklama na Guglu, cena je i više nego pristupačna imajući u vidu da je novi Folksvagen. Pa se razmišljam da nuje to zbog dosta slabog motora možda.
Dorata
Ma razgledam samo, izlazi mi nknstop ta reklama na Guglu, cena je i više nego pristupačna imajući u vidu da je novi Folksvagen. Pa se razmišljam da nuje to zbog dosta slabog motora možda.
Pa koji motorKoliko je jak motor od 85 kW odnosno 115 KS? Kakav je osećaj prilikom vožnje? Nije li to nekako slabo za vožnju? Šta kažu iskustva vozača koji su vozili automobile sa ovakvim motorima?
Meni se on ne sviđa zbog izgleda. Ova nova Panda mi je lepša i interesantnija. Misliš da će sa 4 cilindra biti jači od ?Košta manje, ne vuče bitno slabije jer obrtni monet je tu negde, a ima više mesta i 4 cilindra. Manje ćeš i davati za gorivo.
Panda je automobil ispod svakog ranga, ne puno bolji od FIAT Uno ili Yuga 45. Ako se želi imati dobar novi mali auto, najbolji je izbor Huy i10, poželjno s jačim 4- cilindarskim motoromMeni se on ne sviđa zbog izgleda. Ova nova Panda mi je lepša i interesantnija. Misliš da će sa 4 cilindra biti jači od ?
Ova nova Panda iz Kragujevca nije, malo su je povećali. Ali zašto prave motore sa manjim brojem cilindra? Kod motora se gleda snaga i potrošnja goriva prvo pa sve ovo ostalo.Panda je mala. Tipo mi je dosta lep, ali to je stvar ukusa.
Зависи у који се ауто уграђује.Koliko je jak motor od 85 kW odnosno 115 KS? Kakav je osećaj prilikom vožnje? Nije li to nekako slabo za vožnju? Šta kažu iskustva vozača koji su vozili automobile sa ovakvim motorima?
Ma to nije ni za motokultivatorЗависи у који се ауто уграђује.