Koliko je izgled vazan?

Jeeees, jeeees.
Nikome sad izgled nije važan.
Bitan je, svakako.

Da vidim neku devojku koja bi ovo mogla da izvede negde:
ugly-smile.jpgDa se ne lažemo, izgled jeste bitan. ::
 
Meni je vala ne bitan,nego mnogo bitan.
Mogu ja da budem i s nekim kome ne privlači-na jedno veče.E,kad ispari alkohol iz mene,i kad ga vidim na dnevnom svetlu,onda počinjem da se gadim,sklanjam...itd
Mnogo sam zahtevna po tom pitanju,i moglo bi se reći da tražim više nego što nudim,ali treba neko da neutrališe moje fizičke nedostatke.
 
Ne znam, priče su za decu da nije izgled bitan. :/
Čoveče, tu osobu ti posle treba da gledaš u raaaaznim situacijama. :S
A ako ti ne prija pogled na nju, ima večito da budeš nezadovoljan. :S

uf to me podseti
moj bivši dečko je bio,doduše kad se onako dooobro zagledaš u njega,sav naopak
imao je malo zaoštrene uši
i povremeno mu je šetalo jedno oko,kad se iznervira
ali na stranu sve to,čoveče,osa simetrije koja bi trebalo da deli njegovo lice na dva jednaka dela nije se poklapala s njegovim nosem,jer mu je nos bio pomeren udesno :confused:
 
Ne znam izgled je uvek bitan za prvi utisak...Ali vise mi je bitno da li osoba zraci necim...Da se vidi da je neposredna,iskrena a sa tim dolazi i lepota...Kod suprotnog pola ispade da mi izgled uopste nije bitan posto obicno oni koji mi se svide za moju okolinu nisu ,,lepotani" nego prosek...
 
Sve je to pitanje prioriteta.
Nazalost, zivimo u vizuelno-materijalistickom svetu gde prednost ima ono sto je lepo i ono sto nosi profit.
Nove generacije odrastaju na jednom novom sistemu vrednosti u kome da bi devojka privukla paznju muskarcu mora da ima lepu, simetricnu facu, cvrstu izdignutu guzu, lepe grudi, usne, duge noge i cvrste butine, da lepo mirise, da se provokativno oblaci.
Muskarac, sa drugue strane da bi privukao prosecnu devojku takodje mora da bude lep... znaci privlacna faca, lepo gradjen... siroka ramena, jake ruke, razvijena ledja, ravan cvrst stomak, bez sala bilo gde, okrugla slatka guza, da bude 'smeker' jednom recju...

E sad, s obzirom da mi o ovoj temi diskutujemo na podforumu ~tinejdzeri~, gde ce najvecem broju klinaca "zrelost" biti misaona imenica jos dugo, dugo.... potpuno razumem da u tom dobu prioritet i jeste fizicki izgled. To je ono kad se devojka od 14-15 godina lozi na Christiana Rolanda, i sanja da ce u gradskom prevozu sresti njegovog brata blizanca, u kom slucaju se ne bi libila da mu "da" na sred trole, iako je sutra ceka zadatak sa primenom Pitagorine teoreme.

To je dakle i stvar zrelosti. Kad izadjes iz tinejdzerskog perioda, ili kod nekih u toku tinejdzerskog perioda, neke druge stvari pocnu da preuzimaju prioritete nad fizickim izgledom, i shvatis da fizika lepota ako nije u kombinaciji sa unutrasnjom lepotom ne vredi ni 5 para.
Sa lepom devojkom sam izdrzao bas toliko - 5 dana.
Sa vrrrlo prosecnom ali pametnom i duhovitom 9 meseci.
O tome se radi.
 

Back
Top