Jokunthegreat
Početnik
- Poruka
- 14
Znaci devojke da li vam je bitna velicina muskarcevog penisa da bi sex bio bolji? Ili da bi pricale drugaricama o plenu...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:wink:Bustura:
Uz Apotekarku se osecam svakako samo ne zenskasto 8) Prijatelju moj.analiticar:Bustura:
Nije valjda da se osjećaš ženskasto... :shock:
Bustura:Uz Apotekarku se osecam svakako samo ne zenskasto 8) Prijatelju moj.analiticar:Bustura:
Ali ako si raspolozen zasredicemo i tebi nesto nas dvoje.
Javi se na lokicu
:shock: Ko ti je rekao da ih ja volim.analiticar:Bustura:Uz Apotekarku se osecam svakako samo ne zenskasto 8) Prijatelju moj.analiticar:Bustura:
Javi se na lokicu
Jao, brate, nevolim ti ja muškarce...![]()
![]()
Da preciziram ja sam hetero 100% 8)
Bustura::shock: Ko ti je rekao da ih ja volim.analiticar:Bustura:Uz Apotekarku se osecam svakako samo ne zenskasto 8) Prijatelju moj.analiticar:Bustura:
Javi se na lokicu
Jao, brate, nevolim ti ja muškarce...![]()
![]()
Da preciziram ja sam hetero 100% 8)
Samo ih koristim kada vec zele da budu iskorisceni.
Nisam mislio dzabe moz da platis![]()
Salim se naravno nemoj odma da se przis

Ti to meni ili njemu.Chernobill:-Duzina nije bitna!
-Evo ga jos jedan sa malim :wink:
Sta je bre sadanaliticar:
Vama ljudi nikako da ugodim.Sav se jadan trudim da svima idem niz dlaku.Ali mora da to radim sa pogresne strane 
Pa sta bi radio sa "tim". Pola metra se dize jednom u 15 dana. Odakle krv da se popuni, pa srcku da dobijes. Jedino ako si pandur pa kao pendrek da ga koristis.Bustura:Ti to meni ili njemu.Chernobill:-Duzina nije bitna!
Ako je meni onda si u pravu mali mi je.Bas bi voleo da je bar polametra dugacak :?
Ko zna sta bi radio.Da imam onda bih razmisljao.Ovako sta cu mali mi bre i mali .Chernobill:Pa sta bi radio sa "tim". Pola metra se dize jednom u 15 dana. Odakle krv da se popuni, pa srcku da dobijes. Jedino ako si pandur pa kao pendrek da ga koristis.Bustura:Ti to meni ili njemu.Chernobill:-Duzina nije bitna!
Ako je meni onda si u pravu mali mi je.Bas bi voleo da je bar polametra dugacak :?

auuuuuuuuuuuu bajo slatki velika ti ta resaChernobill:Pre nego sto nesto pozelis dobro razmisli.
I meni je mali.
22 cm u hladnoj vodi i to bez glave, a glave k'o u zeca (sad pokazujem 2 prsta, zekine usi).