Koliko imate vremena samo za sebe?

Pinocchio

...
Supermoderator
Poruka
22.396
Da li imate samo svoje vreme, organizovano po vašoj volji, želji?

Nema veze da li je to pola sata ili 3 sata dnevno, nedeljno, mesečno... ali samo da je vaše?

Kada su klinci bili mali to su mi bili večernji sati - period između završavanja obaveza i odlaska u krevet, kasnije je to bilo i povremeno neko slobodno vreme posle posla (najviše i na nagovor supruga), a sada kada su samostalni to je već druga priča.
Nastaviću kasnije.

Nema veze da li je to pola sata ili 3 sata dnevno, nedeljno, mesečno... ali samo da je vaše?

Kada su klinci bili mali to su mi bili večernji sati - period između završavanja obaveza i odlaska u krevet, kasnije je to bilo i povremeno neko slobodno vreme posle posla (najviše i na nagovor supruga), a sada kada su samostalni to je već druga priča.
Nastaviću kasnije.
Imam taj luksuz.
Uživam kao nekakav aristokrata.
Fizički rad mi je sveden na minimum, a umni je u usponu.
Mada se po mom pisanju ne može steći takav utisak.:D

Nastaviću kasnije.
Koje bre vreme za sebe :lol:

Ni sat vremena dnevno? 3 nedeljno?
Pa ne znam....mozda malo pre posla, kad ustanem pa pijem caj, je l se to racuna?
Mislim ja licno to ne racunam tako
Za mene je vreme za sebe da ti imas vremena da odes negde, sam ili sa drustvom, ili neki hobi neka aktivnost.... To sedenje uz kafu i caj sam kuci mi nije "vreme za sebe"
Imam idiotsko radno vreme, zato ne stizem nista...i sama sam ga birala pre par godina i samu sebe zajjebala :lol: tad mi je odgovaralo, ali sad kad zivim sa mojim coEkom je problem, ne stizem nista...

Nekad davno nisam imala vremena uopšte za sebe, jedino tuširanje ujutru i uveče je bilo moje slobodno vrijeme

Nije trebalo tako biti ali je moralo tako

Sad mi je svaki dan obolezen vremenom za sebe ponedeljak, utorak , cetvrtak i petak idem na plivanje od 6:00-7:00 na pos’o odlazim posle bazena 🤷🏻‍♀️
Srijedom idem uveče u 20:00

Back