Колико имате страх од зарађивања пара и последица тога?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• 1

glasova: 0 0,0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

glasova: 1 100,0%
  • 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• Ukupno glasova
    1

Zauz

Legenda
VIP
Poruka
54.456
Један велики део мушког света се плаши да има пара јер могу на локалном нивоу ту где живе погрешнима да западну за пажњу и прођу као Роберто Бађо.Не знам ко је дотични ал' било је то у медијима (јер неки овде стално пишу није се десило - јесте,претражите).
Колико имате страх од зарађивања пара и последица тога?

Roberto badjo je poznati italijani fudbaler koji mi najvise u sećanju jer promašio penal protiv brazila 94.pre par godina cini mi se opljačkan i pretučen u svojoj vili a onda njega i porodicu pljačkaši zaključili u ormar i orobili ga.kakve veze to ima sa zaradjivanjem para i posledicama?
Nego sa temom nemam strah od zaradjivanja i posledicama to moze da se desi svakom ko iole pristojno zaradjuje bilo gde da živiš.

Roberto badjo je poznati italijani fudbaler koji mi najvise u sećanju jer promašio penal protiv brazila 94.pre par godina cini mi se opljačkan i pretučen u svojoj vili a onda njega i porodicu pljačkaši zaključili u ormar i orobili ga.kakve veze to ima sa zaradjivanjem para i posledicama?
Плаше се да би прошли као он ако успеју да имају пара те зато нису ни трудили да имју док је могло (у бившој великој држави) а данас такође немају пара.Игноришу све оно за шта паре требају и причају да свако ко говори о томе за емисије разне у интервјуима греши.
Nego sa temom nemam strah od zaradjivanja i posledicama to moze da se desi svakom ko iole pristojno zaradjuje bilo gde da živiš.
Свака част,како си дошао до тог става?

Плаше се да би прошли као он ако успеју да имају пара те зато нису ни трудили да имју док је могло (у бившој великој држави) а данас такође немају пара.Игноришу све оно за шта паре требају и причају да свако ко говори о томе за емисије разне у интервјуима
Nije to i pitanju.to se dešava ne kažem da se ne dešava ali cisto sumnjam da je bilo ko zaista pod tenzijom da se ne obogati da ga ne bi opljačkali.nekako mi nema logike

Back