Drage dame,
koliko imate kilograma?
koliko imate kilograma?
Ma to ti je kao kad te neko ko ti nije blizak pita:"Kako si?" Ili kada studenta rodbina koju vidja samo na svadbama i sahranama pita:"Kako je na fakultetu?".... Bas njih briga za tvoje zdravlje i za fakultet i tvoje kolege za tvoje kilograme, nego ne znaju sta da kazu, pa se uhvate za neku glupost. I sigurno za dva minuta zaborave na kilograme i ispite.Ако се угојим само килограм, пола колектива ми каже:,, Ти си се нешто угојила, а?''
Ако ослабим килограм, пола колектива каже:,, Жено, шта ти је, што си тако пропала!?''
Хтедох рећи, колико год да имам, не ваља...![]()
Visoka sam 170cm i imam 65kgDrage dame,
koliko imate kilograma?
Dođi da mi ga izmeriš.dragi jelene, koliki to je obim malog prsta na levoj nozi?
Da, a ti se ubijes objasnjavajuciMa to ti je kao kad te neko ko ti nije blizak pita:"Kako si?" Ili kada studenta rodbina koju vidja samo na svadbama i sahranama pita:"Kako je na fakultetu?".... Bas njih briga za tvoje zdravlje i za fakultet i tvoje kolege za tvoje kilograme, nego ne znaju sta da kazu, pa se uhvate za neku glupost. I sigurno za dva minuta zaborave na kilograme i ispite.![]()
dragi jelene, necu.Dođi da mi ga izmeriš.
zuto napred a braon pozadiеботе, шта је следеће питање, колики вам је капацитет плућа, колико можете да стојите на једној нози, колико пута месечно мењате гаће, да ли имате седе пубичне длаке...