Koliko ima istine ...?

prenosilac por

Primećen član
Poruka
944
Bazajući po forumu naiđem na članak

https://www.krstarica.com/horoskop/...-cetiri-horoskopska-znaka-su-zveri-u-krevetu/

Iz ličnog iskustva(relativno skromnog),a i činjenice da su u tekstu predstavljeni uglavnom životinjski znaci (s izuzetkom Blizanaca) ima istine u tom što ovdje piše.Životinjski znaci su zaista oni znaci sa manje kontrole.Bar što se ponašanja tiče,a tek sexa...
Ipak,ovaj tekst nije potpun.Odnosno,fali glavno.
Naime,nigdje se ne naglašava Venera i njena pozicija(pozicije) u karti.Jer je Venera tj njen položaj u karti,najodgovornija za profilisanje osobe kao strastvene/umjereno strastvene/ hladne u erotskom smislu(ovdje mislim dodatno da iz pozicije Venere u karti može da se vremenski odredi kad će osoba,nezavisno da li muška/ženska,krenuti u venerijanska pitanja u životu,ranije ili kasnije).
Upravo u zodijačkoj poziciji Venere koju čita TA,nalazi se ključ zašto će neka žena pokazati neku od pomenutih crta u erotskom smislu.
Ovo može da bude zanimljivo prije svega za muški dio foruma,ako su u fazi upoznavanja ili u vezi s ženskom osobom pa još nemaju predstavu šta da očekuju od nje u erotskom smislu (ako i kad dođu do toga),da li vatru živu ili hladni radijator.Jer stvari čula se nerijetko ne mogu procijeniti lako.Evo ja prvi,ko što rekoh,imam dioptriju.
Naravno,biće zanimljivo ovo i za ženski dio foruma.Garant da oće i posebno za ženske osobe ovdje koje su noćna rođenja,one su eksperti u ovom smislu.I iskustveno i teoretski.Priroda Venere,pa je li ženska i noćna ili nije...😉
Dakle,jesu li znaci opisani u tekstu opisani vjerodostojno? Govori li vam nečija Venera iz karte ponešto o toj osobi?
 
Svašta.
Mislim,čuo sam da neke face iz određenih institutcija(je li se tako kaže?) uzimaju od 50-100€ ali nijesam nikad tražio savjeta tamo.
Ipak,to nije tema današnje teme.
Dakle,Venera i njene sjenke a nije ona na slovo L koju vole ovdje.
 
Pazi,bez kompletne karte nema dobrog uvida šta god da si čitao od onih što imaju recept iz položaja Venere u znaku.
Mogu da npr kažem iz položaja Venere u muškoj karti kakve su tom tipu šanse da se oženi i kakvu osobu će da privuče.
Ovdje sam u objavi prvenstveno išao na to da ako imaš susret,upoznavanje s osobom ili ste u nekoj fazi ispitivanja, a bez sexa,da na osnovu analize njene Venere,dakle njene karte, stekneš uvid koliko je vrela/hladna u samom sexu.
Da te ne iznenadi ko Kamerun Srbiju na 3:1.
 
Moja Skorpija nije bila zver u krevetu.
Djevice su otvoreno napaljene kad su intimne. Verbalno. Ali ko casu vode popiti, potpuno tehnicki. Kaze, treba mi rac.
Blizanci su znatizeljni, jako zainteresovani.
Ne znam za Lavice.
Smajli prvenstveno za ovu verbalnu otvorenost Djevica.
Opet kažem,pozicija Venere koju vidimo u karti je jedno.Njena druga dimenzija koja se posebno izračunava je nešto drugo što pruža dodatan uvid o osobi i njenim osobinama,potencijalima za venerijanska pitanja.
 
Pa pricaj, ja ne znam sta je to.
Zamislio sam objavu da pričam kad dobijen kartu.
Mogu da kažem za sad da su dvanaestine jedan od načina podjele znaka,pri čemu svaki znak dijelimo na 12 djelova gdje prva dvanaestina pripada znaku domaćinu a dalje prema zodijačkom redosledu,prosto je.Prvih 2 1/2 stepeni znaka Ovna pripadaju Ovnu,narednih 2 1/2 stepeni pripadaju Biku itd do dijela Ovna od 27°30'-29°59' koji će pripadati Ribama.
Tako recimo u slučaju da Venera natalno stoji na 5°20' Lava dvanaestina te Venere otišla je u karti u znak Vage,što Veneri može(i ne mora) da da dodatni kvalitet,zavisi i od drugih faktora.Možeš kad se izvještiš da izračunaš i precizan položaj.Uglavnom,gleda se gdje,u koji znak i polje pada dvanaestina planete,a obzirom na razliku u pristupu karti koja postoji između TA i MA (koju ti proučavaš) zauzelo bi dosta prostora da sad krenem s ovim ili onim.Ovo je radi orjentacije, da imaš uvid.
 
Zamislio sam objavu da pričam kad dobijen kartu.
Evo

1670322941522.png
 

Back
Top