Koliko ima filozofije u izjavi...

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde da ne dužim.....

Mnoge reči isto zvuče, iako su sa drugom svrhom izjavljene. :wink:

p.s. - Šta vi mislite o tome???? Koliko se izvlače stvari iz konteksta? :? Koliko ljudi stoje iza svojih reči? Kako drugi vide njihovu reč? Da li je čovek - reč, izjava, ili nešto drugo?

goodday:
Jekyll_doesnt_Hyde:
:? hmm
Ako podjemo od toga da je mis metafora za mali um (skucen, zatvoren itd), onda bi se moglo zakljuciti da je sismis metafora za umno (mentalno i duhovno) slepilo :wink:
ali ako bi to sis od sismis bilo SYS....e onda se stvar komplikuje

Goodday, svako drugacije vidi i tumaci ovu izjavu...
Ne moze se mnogo zakljuciti o izjavi koja je ovako izvan svakog konteksta, vec se samo moze na parce "filozofirati" :?
Pre nego sto sam ovo napisala, pokusala da vidim coveka iza ove izjave. Dakle, bila sam inspirisana onim sto je ms napisala u jednom drugom topiku a sve u vezi sa sumnjom i otvorenoscu naseg uma. Naravno, sve ovo i dalje ne znaci da sam u pravu, jer da bi se o necemu moglo suditi mora se imati sirok pogled :D (mozda je ms to zelela da istakne ovim topikom :idea: )

Pa niste valjda toliko slepi da nevidite odgovor koji sam vam gore dala....

ODGOVOR-Mnoge stvari slicno zvuce iako su sa drugom svrhom izjavljene.

Ne možete znati čoveka samo na osnovu par reči sa foruma, ne možete suditi nekome samo na bazi njegovog razmišljanja, zašto se uopšte upinjete u menjanje tudjih stavova, zašto toliko polemišete oko RELIGIJE i ATEIZMA, kada nikada nećete shvatiti, niti u potpunosti razumeti i uvideti pravu suštinu, vrednost i značaj reči RELIGIJA i reči ATEIZAM...Zašto toliko bacate koplja jedni na druge, zašto filozofirate oko SVAČEGA misleći da u svačemu ima nečega od filozofskog značaja.

Miš(ČOVEK KAKVOG MI VIDIMO) je u stvari šiš-miš (ČOVEK KAKAV ON ZAISTA JESTE) :lol:

MISLITE O TOME!!!!!!!!!!!!!!!

MS

p.s. - a ja navijam za LANE MOJE(STA SAM MISLILA POD OVIM :D )....

....And the winner is...LANE MOJE.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Back