Koliko hleba pojedete za sedam dana?

Једно петнаест кила сигурно. Плус ту још додај кифле, пљескавице, нека пица која исто дође као хлеб.. накупи се за недељу дана Бог те пита колико. Није проблем колико ти поједеш теста генерално, проблем је што то мало људи после потроши кроз неку физичку активност.

Једно петнаест кила сигурно. Плус ту још додај кифле, пљескавице, нека пица која исто дође као хлеб.. накупи се за недељу дана Бог те пита колико. Није проблем колико ти поједеш теста генерално, проблем је што то мало људи после потроши кроз неку физичку активност.
Pa idi trci...

Ne!
Uvek mozes da setas, doktori preporucuju...
Ja se ostrim da upisem teretanu...opet...
Пошто живим на периферији града где ми до цивилизације треба 6 километара, прошетам сваки дан џукца у два правца, плус шљакам физикалију тешку. А и генерално шетњу обожавам, гледам да кола избегавам максимално, нема ништа боље. Само напред друже, добра воља и то је то.

Koliko hleba treba jesti ili ne jesti da bi bili mršavi i bez sala
Na hlebu i masti sam odrastao,a nikada nisam bio debeo.Ugojio sam se u poslednjih 10-ak godina,ali ne zbog hleba,vec zbog drugih problema.Inace jedem hleba,ni mnogo,ni malo.Ovu kilazu koju sam dostigao,ne ide vise gore,pomalo se smanji,pa se vrati.Kako kad,ali nije zbog hleba.

Back