zarucnica1506Dusa
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Koliko hleba treba jesti ili ne jesti da bi bili mršavi i bez sala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa idi trci...Једно петнаест кила сигурно. Плус ту још додај кифле, пљескавице, нека пица која исто дође као хлеб.. накупи се за недељу дана Бог те пита колико. Није проблем колико ти поједеш теста генерално, проблем је што то мало људи после потроши кроз неку физичку активност.
Теби ако се трчи ти цепај, ја сам спортску каријеру баталио давних дана.Pa idi trci...
Ne!Теби ако се трчи ти цепај, ја сам спортску каријеру баталио давних дана.
Пошто живим на периферији града где ми до цивилизације треба 6 километара, прошетам сваки дан џукца у два правца, плус шљакам физикалију тешку. А и генерално шетњу обожавам, гледам да кола избегавам максимално, нема ништа боље. Само напред друже, добра воља и то је то.Ne!
Uvek mozes da setas, doktori preporucuju...
Ja se ostrim da upisem teretanu...opet...
Dve kriške pravog integralnog hleba maksimalno i bez drugih ugljenih hidrata (paste, pirinač, krompir).Koliko hleba treba jesti ili ne jesti da bi bili mršavi i bez sala
Na hlebu i masti sam odrastao,a nikada nisam bio debeo.Ugojio sam se u poslednjih 10-ak godina,ali ne zbog hleba,vec zbog drugih problema.Inace jedem hleba,ni mnogo,ni malo.Ovu kilazu koju sam dostigao,ne ide vise gore,pomalo se smanji,pa se vrati.Kako kad,ali nije zbog hleba.Koliko hleba treba jesti ili ne jesti da bi bili mršavi i bez sala
Secer?Na hlebu i masti sam odrastao,a nikada nisam bio debeo.Ugojio sam se u poslednjih 10-ak godina,ali ne zbog hleba,vec zbog drugih problema.Inace jedem hleba,ni mnogo,ni malo.Ovu kilazu koju sam dostigao,ne ide vise gore,pomalo se smanji,pa se vrati.Kako kad,ali nije zbog hleba.
Ne.Nemam ni s tim problema.Povreda kicme i slabije kretanje.Secer?
Kazem ja...trpamo hleb u sebe i kad treba i kad ne treba....Ne.Nemam ni s tim problema.Povreda kicme i slabije kretanje.
Meni hleb daje ukus svoj ostaloj hrani.Inace hleb je najmanja stvar kod gojenja.Narod mnogo gresi po pitanju hleba.Pre cu opet jesti hleba i mast,nego ne jesti hleb.Kazem ja...trpamo hleb u sebe i kad treba i kad ne treba....
Cuvaj zdravlje...
Ne znam...ako pogledas tabelu ugljanih hidrata...Meni hleb daje ukus svoj ostaloj hrani.Inace hleb je najmanja stvar kod gojenja.Narod mnogo gresi po pitanju hleba.Pre cu opet jesti hleba i mast,nego ne jesti hleb.
Izvini ne kazem tebi,jer mi AI proverava poruke i predstavlja ih kao da nekog vredjam.Pa se svadjam sa AI.Ne znam...ako pogledas tabelu ugljanih hidrata...