Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
После ових, Република Српска неће постојати.
Одбраниће је као Крајину и Косово.
Kako su to njih dvojica tačno ma koga uništili fizički?Mnogo ljudi je uništeno i fizički i materijalno. Koliko godina će trebati da se ljudi oporave, otrijezne i krenu prema normalnom životu?
Ma borkinja za cjelovitu unitarnu BiH se zabrinula za Srbiju i RS?Mnogo ljudi je uništeno i fizički i materijalno. Koliko godina će trebati da se ljudi oporave, otrijezne i krenu prema normalnom životu?
Da se preobrati? Misliš kao tvoji na islam?Niko te ne tjera, ako ne možeš da se preobratiš to je tvoj problem i nosi se s njim...
Diskutuješ sa sarajevskom jezuitkinjom koja propoveda unitarnu, pardon građansku BiH.Zasluzuju i drugi pa ga nemaju, Evropa kojoj tezite vise nije ista a kamoli Srbija. Rusija je u ratu vec 3 godine, Svet nije isti i ne mozes ocekivati nesto super kad svi "ratuju" na ovaj ili onaj nacin.
Trpljenje je osnov svega i nece se situacija mnogo promeniti ni ako Vucic "padne".
Samo sloga moze da nas donekle izvuce, ali za to je potrebna mudrost a ne nasilje i prozivke.
Koliko je ono trajao oporavak od onog tvog žutog ekonomskog buma 2008?Oko 10 godina dobre vladavine.
Čak je i sarajevski "Institut za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava" izdao rad u kojem se govori da je cifra ubijene djece tokom opsade Sarajeva 524 ubijenih što je idalje stravično, mada ko zna da li je i ta brojka preuveličana. Kakvih 1601.Jel se RS i cijela BiH oporavila od Karadzicevog rezima?
Redovno brisali sive brazde na mozgu. Ne možeš više naći iole pametnog iz unutrašnjosti, a i ovi gradcki su se primili poprilično.Kako su to njih dvojica tačno ma koga uništili fizički?
Jeste, vraćaju se zlatni zubi u modu.Kakav oporavak?!Ja sam odavno čuo da je Srbija u zlatnom dobu.
![]()
A zasto si onda pitao ovog korisnika? Gde je to tvrdio sto mu pogresno pripisujes, pa i to u mnozini?Што би њу питао?
Ima istine malo. Sad ce u jos vecoj recesiji biti EU zbog carina, mi vec jesmo i to ne verujem da je samo zbog studenata, cene skacu vec dugo i sve teze se izdrzava sa platom, penzijom, makar i nominalno povecanom.
Bice za dodikovog sinanaravno i toga ce biti samo da se rijesimo federacije..koce nas...jbt sto se pravis lud pa ne vidis kako stvari idu...
ne znam, ali me više zanima koliko će nam godina trebati da se opametimo ?Mnogo ljudi je uništeno i fizički i materijalno. Koliko godina će trebati da se ljudi oporave, otrijezne i krenu prema normalnom životu?
Ako ti ja stanem na repDiskutuješ sa sarajevskom jezuitkinjom koja propoveda unitarnu, pardon građansku BiH.
Jos se od slobine politike oporavljamo.Mnogo ljudi je uništeno i fizički i materijalno. Koliko godina će trebati da se ljudi oporave, otrijezne i krenu prema normalnom životu?