...da vam se ne ukvase gaće od kapljica.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa oko dva tri a onda ga i obrisem i zaperem, zlu ne trebalo, valja reciklirati gace!
Da, ali šta raditi kad kosiš travu, pa na sred livade od 2 ektara nemaš čime da ga zapereš ili kad istrčiš iz busa na šoranje kraj puta?tako je momche, nikad se ne zna kad moze naletiti neka riba za opushtenu snoshkicu!! ))
...da vam se ne ukvase gaće od kapljica.
Da, ali šta raditi kad kosiš travu, pa na sred livade od 2 ektara nemaš čime da ga zapereš ili kad istrčiš iz busa na šoranje kraj puta?
A pa ne valjati matematika sinko, ako ga tresneš više od tri puta to se može smatrati i drkkanjemKolko god je potrebno, ko još broji
tako je, mi mocni muskarci soramo med i kenyamo cokoladu! a jutarnji dah nam mirise na najbolju selekciju divljeg livadskog cveca
Zapravo me vrlo zanimaju odgovori, jer moj sin obavezno iskvasi gaćice nakon pišanja stojećki, pa i mene zanima koliko puta treba da se "pravilno" otrese, if you know what I mean
tako je, mi mocni muskarci soramo med i kenyamo cokoladu! a jutarnji dah nam mirise na najbolju selekciju divljeg livadskog cveca