Koliko fizicki izgled ima uticaja na uspeh u zivotu?

Muskarcu ce uvek biti lepsa zena sa vecom zadnjicom i sisama nego neka koja ih nema.
Pa,dovoljno je videti koliko lajkova dobijaju zene sa zadnjicama na Facebooku i odma se vidi kolko je sati.

i žene će uvek voleti da imaju muško sa najdužim ma koliko to nepraktično bilo

ljudima upravljaju nagoni mada ima dosta uobrazilje iz perioda odrastanja, nema tu ništa duhovno i crkovo samo nagoni

Sta mislite da li je LEPIM LJUDIMA lakse da postignu uspeh u zivotu?

Da li je vaznije u zivotu biti LEP ili PAMETAN? :think:

Наравно да је човеку пријатном за око лакше да успостави први позитиван контакт.

Али, ако иза те фасаде нема пратње у виду памети, успех је кратког даха.

Ружан човек мора више да се доказује, а често је и бескрупулознији, јер се некада погуби у силној жељи да превазиђе свој физички недостатак.

Наравно да је човеку пријатном за око лакше да успостави први позитиван контакт.

Али, ако иза те фасаде нема пратње у виду памети, успех је кратког даха.

Ружан човек мора више да се доказује, а често је и бескрупулознији, јер се некада погуби у силној жељи да превазиђе свој физички недостатак.

ja naprotiv misim, da su lepi beskrupulozniji jer stalno idu na seksualno provociranje u vidu minića za posao, foliranja u razgovoru, kez na silu...

... beskrupuloznost se ogleda prilikom sklapanja ugovora sa začkoljicama, pa se povedu seksi pratilje na sastanak

to nije uspeh

uspeh je LJUBAV

a to se postize drugacije
LJUBAV?
Kakva ljubav?
aaaaa
LJUBAV prema USPEHU a na štetu KONKURENCIJE i bez obzira na tudju PROPAST

Recimo Dinkić... čovek ima ljubav prema poslu na štetu konkurencije i bez obzira što sotine hiljda ostanu bez posla zbog njegove slepe ljubavi... zapravo završava posao nekome ali za male pare dok su za njega velike jer je seljak... postajemo kolonija i tako to samo Dinkić neće da nam kaže.. računa da će pobeći u poslednjem momentu ali ne zna da ga ni oni neće kod sebe jer šta će im trut?

to je uspeh kad upravljaš drugima :D

Poslednja izmena:
Svakako, pametan !
Zbog kreativnosti.Šta to lep ume da stvori ?
Osim zavisti i ljubomore ?

ali i to kod slabih ljudi i emotivno i seksualno neizdefinisanih ili nezadovoljnih
recimo, znaš koliko prosečnom nudisti znači kad uveče u kafiću u gradu vidi montiruanu al obučenu?
Dok ostatak kafića blene u antropologiju dotle nudista (dobro nije u kafiću) ipak gleda poslovnu stranu razgovora
Ona se vrati kući zbunjena dal je ostavila seksi utisak a ne shvata da se on nagledao svih ovih godina svega i svačega

ono što je nenormalno neki će upotrno da tvrde da je normalno a ono što je prirodno neki su jako zbunjeni i tako to

Svakako, pametan !
Zbog kreativnosti.Šta to lep ume da stvori ?
Osim zavisti i ljubomore ?

Грофе, завист је мало чудна категорија.

Ако лепи завиде на памети, ружни завиде на лепоти, дошли смо до ћорсокака.

И ако се сада руководимо твојим постом да лепи не могу да створе ништа паметно, да ли то значи да не постоје ружни и глупи људи?

tako je

to je duhovan princip

kada se brines najpre za duhovne stvari Bog brine za tebe i za materijalne :)
njega mi ne pominji razocaro me puno puta:lol:sta znam mislim da sam pametan i da previse razmisljam i da me to puno puta sputavalo jer previse idem srcem..vidim oko sebe polupismene sirovine pune para i kako se lepota lepi za njih..ako vec pricamo o spoljasnjoj ne unutrasljnoj onda ipak bolje prolaze u zivotu

novac je nuzno zlo

uspeh su duhovne stvari

jel ste čui za mikročipovanje?

to će uništiti i novac a i duhovnost
čipovan si pa uzimaš šta ti treba a kompjuter odbija nekakav kredit koji si zaradio

prvo se stavlja na prekršioce zakona protivpravno jer ako su lišeni slobode izgleda su lišeni i prava na telesnu celovitost jer država može da im radi šta hoće pa makar poslužili za tehnološki eksperiment la Mengele...

a javnost ćuti ipak su to "nevaljale bate no-no" a ne vide monstrume u državnom aparatu

i tako će čipovanje preći na vojnike, pa na decu sve u ime kontrole, pa ćeš posao dobiti samo ako si čipovan
i sve je to ok pa ko se slaže ko se ne slaže ali niko ne vidi jedan problem:
deca i mladi ima da flipnu jer neće nikad naučiti da postoji tajna ili da imaju pravo na intimu, dolazi do pucanja i smanjenja populacije nakon niza psihosomatskih devijacija koje će čipovanjem nastati.

Da bi se odustalo od čipovanja mora se desiti opisano ali ako se desi onda se ostalo bez jedne nasledne generacije...

Poslednja izmena:
Za što približniji ili, koliko toliko, objektivniji komentar treba definisati pojam "USPEH."
Ono što jedna vrsta dostignuća može biti validan ili veliki uspeh za drugu osobu to može biti prilično minorno ili potpuno nebitno.
Naročito treba imati u vidu da na putu do stvarnog i jedino vrednog uspeha ima mnogo parcijalnih uspeha. Pitanje je koliko je osoba kao jedinka svesna načina funkcionisanja života te konačnog i najvišeg životnog cilja.
Ne treba zaboraviti da je svaki uspeh potreban ako se ostvaruje vlastiotim unutarnjim, potrebnim ali i neophodnim naporima. Tek kada svaki parcijalni uspeh bude ostvaren stvarnim ličnim unutarnjim naporima možemo računati na one uzvišenije ciljeve ili uspehe.
Ovako posmatrano daje nam do znanja da izgled tela će možda pružiti iluziju uspeha, ako su nam drugi zbog toga povladjivali. Takav uspeh u nama nije ostvario potrebne i neophodne promene koje bi dovele do skoka svesti iako možemo uživati materijalne, emotivne i druge prinadležnosti takvog "uspeha."

njega mi ne pominji razocaro me puno puta:lol:sta znam mislim da sam pametan i da previse razmisljam i da me to puno puta sputavalo jer previse idem srcem..vidim oko sebe polupismene sirovine pune para i kako se lepota lepi za njih..ako vec pricamo o spoljasnjoj ne unutrasljnoj onda ipak bolje prolaze u zivotu

nemoj ti njega da razocaras :lol: mozda ga samo ne poznajes dovoljno dobro :aha:
ili ga mesas sa onim Zlim :aha:

a srcem samo ici je pogubno

razumom se ide...

Back