Koliko dugo vaš muškarac može biti bez fizičke intimnosti?

sa jedno te istom ili generalno sex?
Oni vole da menjaju i izazov. A žena kada ima dobar sex sa nekim ona bi često.
Kod nekih parova to ide
Ali najveći broj žena se razvodi jer muževi ih više ne žele
Ne kažem da to nije dvosmerna ulica, ali je njima potrebna jača motivacija jer muškasrci vode seks u osnovi.

Što kaže jedan na klipu, pogledajte žene i njihove muževe u 40tim.. one bi samo to a oni se bore za svoj život ! Žene kad rode decu i to završe mnogo su opuštenije u sexu i spremna da imaju čisto zsfovoljstvo.

Zato se i dešava da ih sa tim hormonima koje kipte iz njih saleću mlađi muškarci. Jer njihovim muževima su dosadile. A koje nemaju muževe takođe žele.

Превише истичеш те ствари. Није новина, познато одавно. Али просто се човек запита . . .

Управо.
Pišem brate na otvorenu temu. Ruki pita, ja pišem
A deluje mi da čak prvi put sam to napisala gendralno. Svako zna da u tom periodu žene navale na sex, 30te, 40te, 50te kako koja i koliko dugo to već ne znam, ali znam i žene preko 55 koje moraju bar 1 ned da imaju sex jednostavno telo traži

Превише истичеш те ствари. Није новина, познато одавно. Али просто се човек запита . . .
Zato što me nervira što se ovde svi prave frigidnima

Nije dobar stereotip da kao muški oće a one beže. NE. Žene vole sex. Samo puno biraju s kim će.

Žene koje glume da ne vole seks rade to da bi pronašle mužjaka jer ima ta određena zabluda kod određenih muškaraca da ako žena voli seks onda je wh*re

Stvarno nemam pojma da li je to bas tako ?

Mislim da žena ima pravo reci da li voli seks ili joj nije toliko važan

Nije pametno pretvarati se i zašto uopšte biti nešto ili neko sto ustvari nisi

Žene koje glume da ne vole seks rade to da bi pronašle mužjaka jer ima ta određena zabluda kod određenih muškaraca da ako žena voli seks onda je wh*re
uf da... moguce
Ali ko ce da izabere zenu koja ne voli sex.
Ja poznajem drugacije muskarce. zato uostalom i pisem kad mi se pise. Mada neko vreme nisam ni pisala. Uostalom, ljis mi je dosadio.

Back