- Poruka
- 41.702
Zar ovo pitanje nije upućeno ženama ?
Ili možda nije samo njima, već i ...... ?![]()
uglavnom dotrcali su muskarci na temu
a dosla sam da pitam zene
svi nose kotulu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ovo pitanje nije upućeno ženama ?
Ili možda nije samo njima, već i ...... ?![]()
Промовишеш неку агенду?Ženama sex više treba.
Pričam iz svog i iskustva mojih prijateljicaПромовишеш неку агенду?
Njima pre sex dosadi. Nisam jedina koja to kažem. Ženama sex više treba.
Sa jednom istom.sa jedno te istom ili generalno sex?
A forum je izvor netačnih podataka, ovde masa ljudi prikrivaju šta misle ili obrću
Аха.Pričam iz svog i iskustva mojih prijateljica
Oni vole da menjaju i izazov. A žena kada ima dobar sex sa nekim ona bi često.sa jedno te istom ili generalno sex?
Ma šta me briga šta ti misliš o agendamaАха.
И просечан форумаш је висок 189цм и има зелене очи.
Дефинитивно звучи као да промовишеш одређену агенду.
Превише истичеш те ствари. Није новина, познато одавно. Али просто се човек запита . . .Ma šta me briga šta ti misliš o agendama
Pišem na temu iz iskustva koje imam.
Управо.A forum je izvor netačnih podataka
Pišem brate na otvorenu temu. Ruki pita, ja pišemПревише истичеш те ствари. Није новина, познато одавно. Али просто се човек запита . . .
Управо.
Zato što me nervira što se ovde svi prave frigidnimaПревише истичеш те ствари. Није новина, познато одавно. Али просто се човек запита . . .
Zato što je logika bolje perin u ruci itdZato što me nervira što se ovde svi prave frigidnima
Nije dobar stereotip da kao muški oće a one beže. NE. Žene vole sex. Samo puno biraju s kim će.
izvini, nisam te razumela ?Zato što je logika bolje perin u ruci itd
Žene koje glume da ne vole seks rade to da bi pronašle mužjaka jer ima ta određena zabluda kod određenih muškaraca da ako žena voli seks onda je wh*reizvini, nisam te razumela ?
Žene koje glume da ne vole seks rade to da bi pronašle mužjaka jer ima ta određena zabluda kod određenih muškaraca da ako žena voli seks onda je wh*re
uf da... moguceŽene koje glume da ne vole seks rade to da bi pronašle mužjaka jer ima ta određena zabluda kod određenih muškaraca da ako žena voli seks onda je wh*re
Ne sumnjam da ima zena i muskaraca koje ne vole seksStvarno nemam pojma da li je to bas tako ?
Mislim da žena ima pravo reci da li voli seks ili joj nije toliko važan
Nije pametno pretvarati se i zašto uopšte biti nešto ili neko sto ustvari nisi