intra
Poznat
- Poruka
- 7.145
Ja sam zaljubljen već godinu dana,a još joj nisam rekao da je volim.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
FRIKAZOID:Mozda je ovakva tema vec bila, iskreno mrzime da trazim, tako da ako jeste vi ovu zatvorite i kazite mi kako se zove ta druga tema.
Pitanje je koliko treba vremena da projde da bi ste nekog zavoleli (ali ono bas) i da li to ima veze sa tim da li ste sa njim/njom u vezi ili koliko se cesto vidjate itde..??
Mozda je ovakva tema vec bila, iskreno mrzime da trazim, tako da ako jeste vi ovu zatvorite i kazite mi kako se zove ta druga tema.
Pitanje je koliko treba vremena da projde da bi ste nekog zavoleli (ali ono bas) i da li to ima veze sa tim da li ste sa njim/njom u vezi ili koliko se cesto vidjate itde..??
Ja sam zaljubljen već godinu dana,a još joj nisam rekao da je volim.
koliko dugo..? pa onoliko koliko mi treba..... hahahaha... ne mozes ti zavoleti osobu koju ti hoces... to jednostavno dodje tako... ne mozes sad da uperis prst u neku devojku ili decka i kazes e ja cu sad nju/njega da zavolim.. mislim....
to se jednostavno desi.. kada ti ta osoba postane sastavni deo zivota, kada si sa njom u vezi ili nisi ali ste bliski... nema odredjeni vremenski period.. kada osetis da to vise nije zaljubljenost nego ljubav, znaces... a posle ce se to samo jos vise ucvrscivati i vezivaces se za tu osobu...
Mozda je ovakva tema vec bila, iskreno mrzime da trazim, tako da ako jeste vi ovu zatvorite i kazite mi kako se zove ta druga tema.