koliko dugo do.. VOLIM TE!!

FRIKAZOID:
Mozda je ovakva tema vec bila, iskreno mrzime da trazim, tako da ako jeste vi ovu zatvorite i kazite mi kako se zove ta druga tema.

Pitanje je koliko treba vremena da projde da bi ste nekog zavoleli (ali ono bas) i da li to ima veze sa tim da li ste sa njim/njom u vezi ili koliko se cesto vidjate itde..??

duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugoooooo

Ja ne znam da volim. Tako da i ne koristim tu rec. Verovatno sam previse mlada da bih nekog zavolela stvarno. Ali ipak mislim da ljubav ne postoji, da je to samo jedna obicna rec. Ako nekoga volis treba to da mu pokazes delima a ne recima kao sto su VOLIM TE! Pozdrav svima...

Mozda je ovakva tema vec bila, iskreno mrzime da trazim, tako da ako jeste vi ovu zatvorite i kazite mi kako se zove ta druga tema.

Pitanje je koliko treba vremena da projde da bi ste nekog zavoleli (ali ono bas) i da li to ima veze sa tim da li ste sa njim/njom u vezi ili koliko se cesto vidjate itde..??

2345 stotinki:roll:

Ako nekoga viđam i upoznam onda samo mogu da ga volim,
kako da volim nepoznatu misaonu imenicu:lol:

koliko dugo..? pa onoliko koliko mi treba..... hahahaha... ne mozes ti zavoleti osobu koju ti hoces... to jednostavno dodje tako... ne mozes sad da uperis prst u neku devojku ili decka i kazes e ja cu sad nju/njega da zavolim.. mislim....

to se jednostavno desi.. kada ti ta osoba postane sastavni deo zivota, kada si sa njom u vezi ili nisi ali ste bliski... nema odredjeni vremenski period.. kada osetis da to vise nije zaljubljenost nego ljubav, znaces... a posle ce se to samo jos vise ucvrscivati i vezivaces se za tu osobu...

koliko dugo..? pa onoliko koliko mi treba..... hahahaha... ne mozes ti zavoleti osobu koju ti hoces... to jednostavno dodje tako... ne mozes sad da uperis prst u neku devojku ili decka i kazes e ja cu sad nju/njega da zavolim.. mislim....

to se jednostavno desi.. kada ti ta osoba postane sastavni deo zivota, kada si sa njom u vezi ili nisi ali ste bliski... nema odredjeni vremenski period.. kada osetis da to vise nije zaljubljenost nego ljubav, znaces... a posle ce se to samo jos vise ucvrscivati i vezivaces se za tu osobu...

Tacno tako :klap:i dok ti se ne uvuce ispod koze:rumenko:

Nisam ni svesna kako se to desilo... bili smo svega 5 i po meseci u vezi a kada sam pocela da ga volim ne znam...Znam samo da je bio i ostao najdivnije stvorenje na svetu...Jos ga volim...:(

Mozes nekog da vidja svaki dan i nikad da ga ne zavolis ako ti ne odgovara kao osoba, a s nekim je dovoljno i par meseci

Back