Clockfixer
Obećava
- Poruka
- 71
Recimo ja to mogu da radim satima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad se foliras. Kao nisi to dozivela vec mesecima i bas te briga - a volis to :wink: :wink:hanibal77:meni je to-onako.moze al ne mora.nisam to dozivela vec mesecima i bas me briga.
Satima? :shock:Clockfixer:Recimo ja to mogu da radim satima.
Nemoj sad da mi tu mesas babe i zabe - tj. zadovoljtstvo i kiseli kupus. Foliras se foliras :wink: :wink:hanibal77:volim ali sans plus.nije mi nista specijalno kao sto volim kiseli kupus al nisam kiselila ove godine
Izgleda da je palo prijavljivanje! :shock: To je u redu, osim sto Clockfixer nije precizirao koliko partnerki je u stanju da obradi na sat!angeLgirL:i ja volim :wink:
pametno :wink:xpajamacax:ja to postavim ovako...
no oral-no sex![]()
eto
mladja:E sad se foliras. Kao nisi to dozivela vec mesecima i bas te briga - a volis to :wink: :wink:hanibal77:meni je to-onako.moze al ne mora.nisam to dozivela vec mesecima i bas me briga.
Ma Vuce, nema to veze, zena il devojka. sve one to vole podjednako, al najsladje im je kad je uzajamno, tj, kad je 69-ka :wink: :wink:Bad_Wolf:mladja:E sad se foliras. Kao nisi to dozivela vec mesecima i bas te briga - a volis to :wink: :wink:hanibal77:meni je to-onako.moze al ne mora.nisam to dozivela vec mesecima i bas me briga.
O ne, nikako se ne folira: naime, pitanje je upuceno za devojke, a kako je cenjena H udata... 8)
mladja:Ma Vuce, nema to veze, zena il devojka. sve one to vole podjednako, al najsladje im je kad je uzajamno, tj, kad je 69-ka :wink: :wink:Bad_Wolf:mladja:E sad se foliras. Kao nisi to dozivela vec mesecima i bas te briga - a volis to :wink: :wink:hanibal77:meni je to-onako.moze al ne mora.nisam to dozivela vec mesecima i bas me briga.
O ne, nikako se ne folira: naime, pitanje je upuceno za devojke, a kako je cenjena H udata... 8)
Ma ja mislim i duze, jedno 20 ak godina. :wink: :wink:devojcica_20:Volim ali kao sto rece neko, nisam to radila mesecima pa mi je vec i svejedno...
MLADJOOOO,stari morski psu :wink:mladja:Ma ja mislim i duze, jedno 20 ak godina. :wink: :wink:devojcica_20:Volim ali kao sto rece neko, nisam to radila mesecima pa mi je vec i svejedno...
ruzica?e bas si mimiBad_Wolf:mladja:Ma Vuce, nema to veze, zena il devojka. sve one to vole podjednako, al najsladje im je kad je uzajamno, tj, kad je 69-ka :wink: :wink:Bad_Wolf:mladja:E sad se foliras. Kao nisi to dozivela vec mesecima i bas te briga - a volis to :wink: :wink:hanibal77:meni je to-onako.moze al ne mora.nisam to dozivela vec mesecima i bas me briga.
Kad vec pricamo, mada je pitanje za devojke: ja ne pocinjem ako ne poljubim ruzicu...ops:
i kiseli kupus je zadovoljstvo.a tek sarme... :wink:mladja:Nemoj sad da mi tu mesas babe i zabe - tj. zadovoljtstvo i kiseli kupus. Foliras se foliras :wink: :wink:hanibal77:volim ali sans plus.nije mi nista specijalno kao sto volim kiseli kupus al nisam kiselila ove godine
xpajamacax:MLADJOOOO,stari morski psu :wink:mladja:Ma ja mislim i duze, jedno 20 ak godina. :wink: :wink:devojcica_20:Volim ali kao sto rece neko, nisam to radila mesecima pa mi je vec i svejedno...
rozemimoze:Satima? :shock:Clockfixer:Recimo ja to mogu da radim satima.
Da li to znaci da raspolazes sa toliko umesnosti pa su ti potrebni sati i sati da partnerku dovedes do vrhunca na taj nacin?
A, sta je sa vremenom za ostale poslastice? :wink:
Muskarac bi morao da zna da je nakon orgazma ta regija vrlo osetljiva, a svaka dodatna stimulacija klitorisa neprijatna.
Uostalom valjda je jasno, jer kod oba pola stvari funkcionisu slicno.![]()
hahahahaha...ovo je super, oralno zadovoljstvo je oralno zadovoljstvo, zar nehanibal77:i kiseli kupus je zadovoljstvo.a tek sarme... :wink:mladja:Nemoj sad da mi tu mesas babe i zabe - tj. zadovoljtstvo i kiseli kupus. Foliras se foliras :wink: :wink:hanibal77:volim ali sans plus.nije mi nista specijalno kao sto volim kiseli kupus al nisam kiselila ove godine
hanibal77:ruzica?e bas si mimi![]()