Koliko daleko?

Znam, pizdim i ja zbog toga, i ne verujesh koliko ljudi pizdi zbog toga... A tek koje su to priche kada se okupi ekipa u parku znachi nostalgija turbo odmah flashback-ovi na dobra stara vremena kada je chovek za 400 din. dobijo paket za jedno 5 buxni prave trave... A onda josh starija i josh bolja vremena kada je chovek za 300 din. dobijao punu nabijenu foliju sa 100's pljugi onom lepom svetlo - zelenom shiptarkom. Ju ju mrtva usta da je pushe :rotf: I kada se tako lepo izjadamo (mukiceeeee...), smotamo gram skanka u joint i pobenavimo, jer od vutre vishe leba nema...

Ima da pocnem da gajim. :D
Bila sam kod jednog odgajivaca i pitala ga koji je to k....Rekao mi je da su hibridi zenske, trudne biljke a normalna trava je muska, koja je daleko slabija i nece to da gaji.
Valjda ima veze i sa vrstom ali ovo za pol biljke je tacno. A "zatrudne" je tako sto joj pale i gase svetlo u odredjenom periodu pa je slude jer onda ona misli da je stalno prolece. :D
I tako je oni akaju dok ne dobiju glupog hibrida.

Pa, i od normalne trave rade zenke, muzijaci su smece i ne rade ( hahaha ovo bash i nije samo za travu :) ) muzijak se nadje da radi jedan u milion, pa ih stoga niko ne gaji, osim majmuna koji se zajebu jer ne znaju pa posle valjaju deci lishce...
Odesh lepo u Amsterdam, pazarish kesicu semena ( izbor znachi 250 vrsta skanaka, my personal favourite AK - 47 ( dobijen ukrshtanjem white widow i white russian )), neki su za uzgoj napolju, neki pod lampama, a veci moze i jedno i drugo... I josh da imash neku kucicu na selu... i eto farme srece i radosti...

Back