Koliko cura depilira 'brkove'?

gigule,zeno srecan ti osmi mart :lol:
dakle, sala.
ja se ogradjujem uvek od svake insinuacije i namere da nekoga uvredim.salim se na svoj racun,a ako se neko nadje prozvan,zao mi je.
jeste veliki problem kada je u pitanju preterana maljavost na licu ili telu.cak i kod muskaraca,a da ne govorimo o zenama.moze se pojaviti i kao posledica hormonskog poremecaja.traumaticno je i ostavlja svakako posledice.
nisam gledala stvari iz tog ugla,vec iz mog. mogu da se pohvalim da sam dlakava kao zaba,ali uredno skidam sve moguce osim ovih na vrhu glave.za sada.kada porastem bicu celava!
 
mislim da na ovoj temi niko nije imao nameru nikoga da uvredi. pa bre, ne mogu svaki put kad postujem da razmišljam da li će to da uvredi borce za ljudska prava, životinjska prava, ekstra maljave muškarce, pre-ekstra maljave žene, makrobiotičare, vegetarijance, borce za opstanak i prava kitova, gladne u Africi, itd.:roll:

ja ne volim dlake na ženskom telu. depiliram se. "normalno" sam dlakava, depiliram noge i prepone, nemam dlake na rukama, nemam "brkove". brkate žene, izvinite ako vas taj izraz vređa. trenutno ne znam koji drugi da upotrebim. kad se setim, ažuriraću post.
 
mišljenja je ko dupeta svako ga ima pa ko velim i ja moje da pokažem... ovo je forum i svako ima pravo da kaže šta misli ali drage moje devojke i momci, rugati se tuđoj nevolji, nedostacima... nije baš lepo, jel da?

uzgred znam da nerviram i trudim se maksimalno da ne kenjam previše. evo sad ću malo da odmorim na sveopšte zadovoljsvo forumaša ...he he
ostajte mi zdravo do sledeće prilike :)
 
ko se ovde kome rugao? ljudi su uglavnom rekli da ne vole dlake i da preferiraju žene bez viška facijalnih dlaka. postoji vosak, postoji epilacija. u većini slučajeva žene nemaju hormonski poremećaj usled koga preterano odlakave, već neznatan višak koji im i samima smeta i depiliraju ga.
 
@ queen
ajde nek mi neko objasni kako neko moze da nema dlake na rukama... mozda su krace ili svetlije a da ih nemas, ne verujem

i mene nervira misljenje da je svaka zena brkata toliko da mora da ih depilira
stvarno nije tako, gomila devojaka koje znam to ne radi jer nema potrebe...
 
Milica BG:
@ queen
ajde nek mi neko objasni kako neko moze da nema dlake na rukama... mozda su krace ili svetlije a da ih nemas, ne verujem

i mene nervira misljenje da je svaka zena brkata toliko da mora da ih depilira
stvarno nije tako, gomila devojaka koje znam to ne radi jer nema potrebe...

gde je to napisano?
što se tiče dlaka na rukama, normalno je da ih imam, ali su veoma svetle i malobrojne. napisala sam da ih nemam, misleći na to da mi nije potrebna depilacija. jel ovde mora da se crta:-? .
 
e jbg gigule! pa nije niko napisao da ima brkove,a ja i banshi napisle e super mozes da se zaposlis u cirkusu i sl.zezale smo se na temu,ali na svoj racun.ovo mesto stvarno treba napustiti, jer sto rece queen,ako moram da crtam,onda do qrca.kako se meni nije desilo da nekoga napadnem sto je nesto napisao ili jos bolje da se nadjem povredjena cak i kada su namere prema meni bile jasne?postoji jedna pojava koja se zove boljenje qrca za to sto ce neko iz nekih jadnih pobuda da pokusa prema meni.ako znam ko sam i gde sam i ako sam svesna svojih mana,ali i pozitivnih strana,ne moze me niko pomeriti.mogu u nekom trenutku da promenim boju,ali to je momenat koji je tako zanemarljiv i mesto mu je u zaboravu.
 
obrve a la radoje kontić ponosno čupam do gejša stajlinga :lol:
a za brke, yebote, kad sam bila u 5. osnovne užasno sam zavidela drugaricama kojima su rasli :shock:
meni to bilo kul
svejedno, sasvim je normalno da se dlake imaju i da se skidaju
čak i na grudima, i toga ima, danas sve može da se pospeši
 

Back
Top