Koliko cura depilira 'brkove'?

• Začetnik teme Začetnik teme E.T.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I brkove, i "bradu", i podbradak, i zulufe... ma imam ih svuda u ogromnim kolicinama, radim to jako cesto i uzasavam se dlaka... Ma najgore bi bilo kada bih morala da, npr. lezim u bolnici 20 dana bez mogucnosti da pocupam dlake! Uzas!

Uh, onda stvarno zahvaljujem prirodi...:)
Ne znam koliko mojih drugarica to chini, glupo mi je da ih pitam.... ja nkad nisam, nije bilo potrebe, apsolutno se ne vide:).. S tim shto uopshte nisam plava, vec smedje-ridja...bled ten i tako to...Verovatno i to ima veze.

Depiliram ih i ja...
srecom,te' nisu ''guste'',pa 1 u mesec dana...
Bas ako neka izraste,pincetu u ruke pa cup-cup..
To je normalno i ne treba se stideti toga.
Ne kaze se dzabe:
''BEZI STO DALJE OD COSAVOG MUSKARCA I BRKATE ZENE''
:wink:

zovem se jovana devic iz bele crkve sam.imam brkove i depiliram ih voskom svake 2,3nedelje.grozno se osecam posebno zbog toga sto sam se do skoro druzila sa devojkom koja je savrsena,za kojom se svi okrecu!to je odvratno i sve bih dala da nemam te brkove i uopste da sam kao ta moja bivsa drugarica.moj broj je 064 25 92 795pa ko hoce da razgovara o temi brkova nek nazove!!!

misica:
zovem se jovana devic iz bele crkve sam.imam brkove i depiliram ih voskom svake 2,3nedelje.grozno se osecam posebno zbog toga sto sam se do skoro druzila sa devojkom koja je savrsena,za kojom se svi okrecu!to je odvratno i sve bih dala da nemam te brkove i uopste da sam kao ta moja bivsa drugarica.moj broj je 064 25 92 795pa ko hoce da razgovara o temi brkova nek nazove!!!

Sestro/brate, zar mislis da je neko ovde slep, i da ne provaljuje da pokusavas(te) da zezate tu ortakinju?
Deca znaju da budu okrutna, znaci imate negde oko 10-11 god, a ako kojim slucajem imate vise, zapitajte se sta vam se dogodilo.

:twisted:

Nemoj neko da mi dira devojke koje uredjuju svoje brkove.....

Bolje uredne nausnice (valjda se tako kaže) nego strahovi , nesigurnosti i fobije.....
Znam nekoliko čučuk stana , i dve "hajduk veljko" varijante.....
Znam da veljko nosi odgovornost i zahtev za pedantnim reagovanjem svakodnevno , kao i probleme u starosti, ali ishrana današnjice mnoge stvari indukuje , čak i kad genotip nije kriv......

Mada iskren da budem , nije me do sada bolo, nisam imao prilike da mi takva bude devojka.....možda zbog toga , ali za dva puta sam siguran da je druga stvar bila u pitanju, znači brčići mi nebi smetali.

...не заборавимо и маљаве ручице...Ништа "слађе" од тога...Кад ме загрли, никад нисам сигуран, можда сам себе грлим ??? Длачице једино могу да прођу у међуножју, и то умерено, ништа а ла "четникуша" и слично...

Back