Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 6.938
...је мач краља Артура био ЗАБОДЕН у...камен...???
Ценим...12 цм?
Ценим...12 цм?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazu da je 5 cm dovoljno za njenu sreću. Na toj dubini su nervi ostalo je ambis.
A lupetanja liKazu da je 5 cm dovoljno za njenu sreću. Na toj dubini su nervi ostalo je ambis.
I tebi?sad je mnogima laknulo
Kazu oni koji nikad nisu iebaliKazu da je 5 cm dovoljno za njenu sreću. Na toj dubini su nervi ostalo je ambis.
)A tvoj konkretan odgovor na temu glasi ?To sve stručnjak do stručnjaka (u oba pola podjednako)
Pre penzije ili posle ?Da cm nisu bitni.

Nikada. Beše slična tema tek sam se po n-ti put vratila ovde krajem 2024.Pre penzije ili posle ?![]()
Pored ove originalne teme, ne smemo zaboraviti ni bitnu temu ko treba da plati piće na prvom sastanku.
Nego tehnika gospodina koji obavlja funkcijuDa cm nisu bitni.
Dakle , živa siNego tehnika gospodina koji obavlja funkciju

Živa sam dokle videćemoDakle , živa si
U tom si činu dvoje pretpostavljam
Zar sve zavisi od tog gospodina?
pa zavisi ako se ne pokaže dobro pri samoj predigri izgubi šansu i da pokaže svoje cm.U seksualnome odnosu su (uglavnom) dvojeŽiva sam dokle videćemopa zavisi ako se ne pokaže dobro pri samoj predigri izgubi šansu i da pokaže svoje cm.
.Dobro u pravu si....samo ja uvek vece nade polažem u muskarca ja za sebe znam kakva samU seksualnome odnosu su (uglavnom) dvoje.
Zašto stavljate uvek fokus na jednu osobu?
I to nije tako baš.Dobro u pravu si....samo ja uvek vece nade polažem u muskarca ja za sebe znam kakva sam