- Poruka
- 5.196
tema je dobra? sta joj fali?
Pa jes kad te tamo za svrbi da imas dje da se poceses..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tema je dobra? sta joj fali?
Svejedno, ja stojim iza onog što sam napisao. Da mogu ovo bih zaključao.Нешо, ту тему нисам ја активирала, а када је отворена, била је одговор на једну другу тему,
која је забрањена правилником.
Адем је био отворио тему о мени и Јомини ју је наравно одмах закључао,
а ову моју тему подржао.![]()
ово је тема о нашим комшијама и треба је пажљиво проучити нормално уз умесне критике ....
а што се ти буниш....оно ти неки рођак на плажи
Svejedno, ja stojim iza onog što sam napisao. Da mogu ovo bih zaključao.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6672957&postcount=59
Треба питати mne-boya, који је његов мотив за подизање теме из новембра прошле године?
На појединим форумима, треба имати збиља јак разлог за тако нешто!
Ima dosta obrazovanih šiptara, to je činjenica...Samo i kod njih i kod nas je obrazovanje generalno na niskim granama i manipuliše se s njim, tako da...Ovo je isto kao i ono ISTRAŽIVANJE po kome su srbi najgluplji narod...Manipulacija slikama i predrasudama iz trenutne političke koristi![]()
Medvedi i magarci sa sombrerima se i dan danas setaju po crnogorskim plazama, ne bi li se decurlija slikala sa njima. Ne vidim sta je tu glupo, nepismeno, itd. Izvlacenje love glupim turistima.
Ma jok, nista mu ne fali. Jos da vidis kad se deca raspilave, pa pocnu da ga tove vocem.divljashtvo je to shto rade medvedima..ma..bolesno..![]()
Gospodine primarijuse, u pitanju je rekla-kazala dok ne postavis link...to je poenta a ne da li ima 35% funkcionalno nepismenih ili nema...i cudo da taj podatak nisi ostavio na temi koja se bavi citanjem Srba a ne citanjem siptara?
Vidi ovo...istrazivanja su pokazala da 98% Srba ima IQ >160...tacka.Razumes?
ako mislis na period od 15-20 god. do 1999. u pravu si, i to je najvece zlo koje je milosevic naneo ovom narodu, skole zatvorene za albance, ucitelji odrzavaju nastavu po kucama, niko ih ne placa, deca idu bez ikakve zelje u skolu, niti uce, jer su vanredni uslovi itako....
inace sada je sve ok. punoprivatnih skola, plan-program po trulozapadnommodelu, nije lose, a bice i bolje.
Nema onog mirotvorca Banshee da kaze kako je moderator Strela htela umereno da kaze sta su Albanci...Banshee da sam na tvom mestu propao bih u zemlju od sramote posle onog pravednickog govora od juce...a ono sto si rekla svi su isti, to vazi samo za moderatore Krstarice.
dragi master of errorsNema onog mirotvorca Banshee da kaze kako je moderator Strela htela umereno da kaze sta su Albanci...Banshee da sam na tvom mestu propao bih u zemlju od sramote posle onog pravednickog govora od juce...a ono sto si rekla svi su isti, to vazi samo za moderatore Krstarice.