колико читају и да ли су уопште писмени шиптари?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта мислите колико читају и да ли су уопште писмени шиптари?
И да ли је литература коју читају (уколико уопште има писмених) првенствено о справљењу опијата или трговини оружјем?

albanianqj9.jpg

2003628515776250966_rs.jpg

2003686235022381850_rs.jpg

2003649079940604889_rs.jpg

2003660253404271581_rs.jpg

2003635178716120752_rs.jpg

2003687329881279198_rs.jpg

2003601060357471076_rs.jpg

aljbanjerosis5.jpg

aljbanjerosisn5.jpg

ademovaalbanijapz2.jpg

адемов снимак од летос са плаже у албанији (није знао да подеси апарат, па испада да је слика из будућности)

ajdemijevaalbanijaiw3.jpg

back to the future:mrgreen:
Jos pitas da li su pismeni????!
Vidis da su toliko tehnicki napredni da im slike pokazuju buducnost! (a u buducnosti medvedi i bunkeri :D )

Smucio si mi rucak.

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Па видели да је на Крсту дошао Шиптар који још, ни мање ни више, има намеру да дискутује о писмености Срба. Трагично, веруј ми. Знам доста Шиптара који су чак и факултетски образовани - али они су толико ПРИМИТИВНИ да речи немам.8-) А о вашем најновијем "школству" нећу ни да коментаришем - генерације су остале потпуно неписмене али то вам није сметало да им издате "дипломе"... ма иди, бре...

Do ´99-te su ti isti Siptari ucili po kucama pa i ne cudi sto nijesu nesto Bog zna pismeni.
Vi (Srbi) ste im bili zabranili da uce u normalnim skolama sa svim ostalim ucenicima. Moji brat i sestra su studirali u Pristini ´96-te godine tako da sam bas mnogo cega cuo sta ste im cinili i kako ste se ophodili prema njima.

albanianqj9.jpg
писмени су и знају да искористе равнопраност полова..треба ове еманципицоване послати доле да се еманципују

И да ли је литература коју читају (уколико уопште има писмених) првенствено о справљењу опијата или трговини оружјем?

Da li su pismeni ili ne i koliko njih jeste a koliko nije stvarno ne znam ali znam da su pametniji od nas. Ti polupismeni su nam uzeli deo drzave, i iz toga proizilazi pitanje koliko su Srbi pismeni, i da li citaju nesto vise od kurira i velike srbije:whistling:

Tema je veoma neukusna i neprimerena.

Нешо, ту тему нисам ја активирала, а када је отворена, била је одговор на једну другу тему,
која је забрањена правилником. :rtfm:

Адем је био отворио тему о мени и Јомини ју је наравно одмах закључао,
а ову моју тему подржао.
:super:

А ове фотосе је адем снимио прошле године у Албанији и постовао их овде, са похвалним пропратним текстом, како су ето медведи на плажи занимација за децу....:roll::eek:

ademovaalbanijapz2.jpg

адемов снимак од летос са плаже у албанији (није знао да подеси апарат, па испада да је слика из будућности)

ajdemijevaalbanijaiw3.jpg

back to the future:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back