колико читају и да ли су уопште писмени шиптари?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gospodine primarijuse, u pitanju je rekla-kazala dok ne postavis link...to je poenta a ne da li ima 35% funkcionalno nepismenih ili nema...i cudo da taj podatak nisi ostavio na temi koja se bavi citanjem Srba a ne citanjem siptara?
Vidi ovo...istrazivanja su pokazala da 98% Srba ima IQ >160...tacka.;) Razumes?

a gde bas vecina od onih dva posto dodjose na krstu breeeee:lol::lol::lol::lol:

a gde bas vecina od onih dva posto dodjose na krstu breeeee:lol::lol::lol::lol:

Па видели да је на Крсту дошао Шиптар који још, ни мање ни више, има намеру да дискутује о писмености Срба. Трагично, веруј ми. Знам доста Шиптара који су чак и факултетски образовани - али они су толико ПРИМИТИВНИ да речи немам.8-) А о вашем најновијем "школству" нећу ни да коментаришем - генерације су остале потпуно неписмене али то вам није сметало да им издате "дипломе"... ма иди, бре...

А о вашем најновијем "школству" нећу ни да коментаришем - генерације су остале потпуно неписмене али то вам није сметало да им издате "дипломе"... ма иди, бре...

ako mislis na period od 15-20 god. do 1999. u pravu si, i to je najvece zlo koje je milosevic naneo ovom narodu, skole zatvorene za albance, ucitelji odrzavaju nastavu po kucama, niko ih ne placa, deca idu bez ikakve zelje u skolu, niti uce, jer su vanredni uslovi itako....
inace sada je sve ok. punoprivatnih skola, plan-program po trulozapadnommodelu, nije lose, a bice i bolje.

Jedno je misliti kako bi se ko ponasao u sitovaciji, a drugo je kad iz iskustva znas kako bi se neko ponasao u istoj, i odustanes od argumentovanja.;)
Whateva, nista nama ne vredi IQ od 160....btw, neki link?:D

istockphoto_2456289_weakest_link.jpg

Evo ti , samo pozuri, nece jos dugo..;)

Ima dosta obrazovanih šiptara, to je činjenica...

Па има их 5-6 милиона, мало је нереално претпоставити да међу њима нема високообразованих, натпросечно интелигентних, да нема уметника, интелектуалаца, узвишених духова итд.

Original postavio dmauka
Da nisi drzala knjigu naopako?
Ma nisam breee! :)
Znaš kako to ide: dodješ u inostranstvo u tamo neku xy bolnicu gde ne poznaješ nikog. Nemci, po definiciji, strogi i disciplinovani, čim ih vidiš onako postrojene, sledi ti se krv...i tako, znaš, ne smeju se puno, nisu baš druželjubivi dok ne budu sigurni da nećeš iskašljati SARS ili stresti spore antraxa sa sebe...šta ću ja onda, dohvatila neku prvu knjigu na srpskom koju sam našla kod rodjaka u kući. :)
Knjiga o Sunitima i Šiitima, o pasivnom i aktivnom ( agresivnom ) širenju islama i tako to...i ondak sam lepo, u pauzama, kad se pozavršavaju te njihove vizite i kad nisam imala šta pametnije da radim , čitala tu knjigu...i onda me neki mladi Nemac, mladi specijalizant iz Hajldelberga pitao to, onako sav smušen...e sad, šta ja znam šta je on hteo...a onda sam ja rekla sa sam Srpkinja, znao je, bolje reći čuo je i za nas....čuo čovek za beogradski univerzitet....i kad se priča o stanju na Kosovu rasplamsala, lepo je rekao, ''Protiv vas ovde pljušti propaganda, ali svako ko je imao posla sa Albancima, zna ko su i kloni ih se.''

Nemci ih stvarno ne vole. I ne mogu da im oproste prljanje Nemačke, bez šale. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back