lukabeograd
Aktivan član
- Poruka
- 1.663
Da li trenirate, koliko često i šta?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zadnje vreme se više fokusiram na takozvani ,,high reps" sistem treninga ili streetworkout kako ga zovu, znači manje vežbam na mašinama pa recimo umesto biceps curla šipke radim biceps pregib kao zgib, onda umesto lat mašine, klasične široke zgibove za lats, za triceps propadanja i sklekovi, jedino za ramena i noge moraju tegovi. Samo ne znam da li ću oslabiti na tegovima , ali opet ne treniram toliko često zbog obaveza na faksu ili jednostavno izgubim želju, tipa jednom nedeljno treniram, čisto eto da ne opadnem.Da li trenirate, koliko često i šta?
Imao sam neki osećaj da to voliš. Ne znam zašto. Nazovi to intuicijom. Inače i ja obožavam da sam u vodi, naročito u moru, ali zbog slabe kondicije ne mogu dugo da plivam u kontinuitetu.Plivam, gledam da to bude redovno jer volim. Prosto, jedno uživanje.
Mmm pricaj mi o tome...Bio sam plivac, i to poprilicno solidan. Vicesampion Srbije na 50m delfin i 50m kraul i treci na 100m kraul. Nema boljeg sporta. Jedino sto su me cesto mucile prehlade i sinusi od bazena i promaje tamo....Пливам, пливам и пливам. А тај осећај са плавим испод нивоа, незаменљив
Ја сам без прехлада захваљујући пливању, али ми се суши кожа, то ми је једини проблемMmm pricaj mi o tome...Bio sam plivac, i to poprilicno solidan. Vicesampion Srbije na 50m delfin i 50m kraul i treci na 100m kraul. Nema boljeg sporta. Jedino sto su me cesto mucile prehlade i sinusi od bazena i promaje tamo....
prvo sam išla na pilates reformer, prijalo mi je u toj meri da sam posle treninga imala snage još za jedan.Da li trenirate, koliko često i šta?
Voda je super.Nekad zaređam svakog dana , nekad preskočim nedelju dana. Sve zavisi od okolnosti.Ne treniram ništa. Jedino što sam ikada trenirao bilo je plivanje sa nekih 9-10 godina, a i to je bilo više učenje da plivam nego treniranje.
Ako govorimo o fizičkim aktivnostima, pored dugih šetnji koje mi je preporučio doktor, tu i tamo odigram poneku partiju basketa sa društvom, ali dosta retko. Trebalo bi svakako da budem fizički aktivniji. Moj ćale smatra da ne bi bilo loše da počnem da malo zalazim teretanu da smršam koje kilo i malo se oblikujem.
E, da, dobili smo od ćaletove drugarice neki prastari sobni bicikl, ali ne sedam na njega onoliko često koliko bi trebalo.
Imao sam neki osećaj da to voliš. Ne znam zašto. Nazovi to intuicijom. Inače i ja obožavam da sam u vodi, naročito u moru, ali zbog slabe kondicije ne mogu dugo da plivam u kontinuitetu.