Koliko često posećujete pozorište?

Ne umanjujem na talentu mlađima, ali imam malo zadršku ako sam gledala neku predstavu u izvođenju neprevaziđenih i već počivših glumaca naše scene kad neki mlađi to izvode.
"Fast food" pozorište me ne interesuje, mada znam da i tamo ima pokoji biser da se nađe.
Moj gradić je senzitivan po pitanju glume, ali... gradska galerija mi je uvek fantastičan uvid u stvari o kojima mladi ljudi razmišljaju, a za to sam čak i stručno više vezana nego za pozorište.

ja volim pozoriste i idem kad god mogu, i kad god moze da se domogne nekih karata.

dok sam bio mladji isao sam mnogo cesce a voleo sam amaterska pozorista.

Ziveci po mestima gde ga nije bilo, moram da priznam da za razliku od bioskopa (koje je ubila industrija filma), beograd ima pozoriste za svaciji ukus. I to mi je posebno drago.

У младости малтене нисам излазио из позоришта, не само ја, цела моја генерација. Имам среће да сам неколико пута гледао и "Ибија" и "Радована трећег" и многе друге представе. На моју срамоту, то се проређивало, тако да последњу деценију нисам био у позоришту. Али знам да је задовољство због утиска и памћење једне добре представе отприлике као неколико десетина филмова.

Back