Koliko često pijete alkohol?

Koliko često pijete alkohol?

• Nikad

• Par puta godišnje

• Par puta mesečno

• Jednom nedeljo

• Par puta nedeljno

• Svakodnevno

• Ne treznim se

• Ne pijem uopšte, al’ se drogiram

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bas mi je drago što je mali broj ljudi koji ne piju, mada je i broj glasajućih mali.
Ne vidim nikakve koristi od te dozvoljene droge, a štete ogromne...
Postoji i bolji način od upotrebe alkohola da si kvalitetno ispunimo život.

Bas mi je drago sto je mali broj ljudi koji piju...
Tako bi bilo ispravno, izvinjavam se.😁😁
Pa čitam ali vidim da je zaključak suprotan početnoj tezi...:mrgreen:
A nije da sam nešto popila

Otupe sva čula :kafa:
to je ona druga hronična grupa , mi pijuckamo amaterski, ko ovi što svako jutro džogiraju , po malo ali kvalitetno
png-transparent-emoji-sticker-beer-glasses-emoji-alcoholic-drink-beer-bottle-beer-food-alcohol...png

....mislim da je pitanje iz naslova dovoljno jasno....
.... da, da biće i genijalnih odgovora da me piju alkohol, već alkoholna pića, tra la la na šta smo sve već navikli....
Pa da krenemo....
Алкохол пијем углавном на појединим пословним састанцима а они се, по обичају, најчешће одржавају по кафанама.
Једна ракија пре или мало вина уз ручак. Ако возим после не пијем у 99% случајева.

Сигуран сам да већина који пију алкохол, а под медицинском струком би се сматрали зависницима, не желе да признају да су алкохоличари. Ја признајем да сам био алкохоличар.
Решио сам се зависности алкохола, дроге, кладионица, покер апарата.. једино још слаб сам на жене. То не могу да оставим. :mrgreen:
Невероватно али и зависност од енергетских пића није безазлено. Сваки дан пио литар Ултре па и више понекад. :sad2:

У просеку два пута недељно. Волео бих сваки дан али плашим се за здравље. То је прелепо, само тако имам бар неке шансе да стекнем друштвени живот јер сам тако за нијансу комуникативнији, коме су занимљиви трезни, сморени, стидљиви ћутолози, а и шта друго да радим кад немам девојку.

Back