dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 72.884
Само ладно пиво на ове врућине.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa sad i nije toliko jasno , jer popiti nešto u toku dana , i to svaki dan, za gušt uz predjelo , ručak ili u tom stilu i piti , ali ono piti neumereno nije sve jednomislim da je pitanje iz naslova dovoljno jasno....
evo pomoćiću ti.... piješ svali dan....pa sad i nije toliko jasno , jer popiti nešto u toku dana , i to svaki dan, za gušt uz predjelo , ručak ili u tom stilu i piti , ali ono piti neumereno nije sve jedno
tačno, već sam to objasnioevo pomoćiću ti.... piješ svali dan....
ne ločeš, ali piješ alkohol svakodnevno....
Tako je.... vidiš kako divno rezonuješ......štiklirao sam svaki dan, jer u zavisnosti od sezone i jela ili momenta, svaki dan čaša piva , vino crno ili belo, čašica viskija
ne znači da se svaki dan opijam
Da budem precizniji onda.Сваки дан је некоме рођендан.
Треба знати пити. Ко не зна боље да не пије.jer popiti nešto u toku dana , i to svaki dan, za gušt uz predjelo , ručak ili u tom stilu i piti , ali ono piti neumereno nije sve jedno
...to k'o dezinfekciju protiv korone il' nekog drugog virusa?možda orahovaču onako usput po gutljaj kad se setim.
niko od nas glasača nije rekao da zbog pića smo uvek letvaBas mi je drago što je mali broj ljudi koji ne piju, mada je i broj glasajućih mali.
Ne vidim nikakve koristi od te dozvoljene droge, a štete ogromne...
Postoji i bolji način od upotrebe alkohola da si kvalitetno ispunimo život.
mrzim alkohol. Nikome nije doneo nista dobro sem qurcenja i glupiranja kad se narolja.....mislim da je pitanje iz naslova dovoljno jasno....
.... da, da biće i genijalnih odgovora da me piju alkohol, već alkoholna pića, tra la la na šta smo sve već navikli....
Pa da krenemo....
E to, čim napišem volim hladno pivo odmah ispadam propali alkos.niko od nas glasača nije rekao da zbog pića smo uvek letva
ti si bas neki zadrt covekmrzim alkohol. Nikome nije doneo nista dobro sem qurcenja i glupiranja kad se narolja.
Bas mi je drago sto je mali broj ljudi koji piju...Bas mi je drago što je mali broj ljudi koji ne piju, mada je i broj glasajućih mali.
Ne vidim nikakve koristi od te dozvoljene droge, a štete ogromne...
Postoji i bolji način od upotrebe alkohola da si kvalitetno ispunimo život.
Retko pijem alkoholna pica...po nekada vino ili neki koktel i da volim višnjevacu zimi....mislim da je pitanje iz naslova dovoljno jasno....
.... da, da biće i genijalnih odgovora da me piju alkohol, već alkoholna pića, tra la la na šta smo sve već navikli....
Pa da krenemo....
pa sad i nije toliko jasno , jer popiti nešto u toku dana , i to svaki dan, za gušt uz predjelo , ručak ili u tom stilu i piti , ali ono piti neumereno nije sve jedno
crno vino uz rucak...
Tako ja evo šest decenija.Treba piti zdravo je to ...
Jedna jutarnja rakija za cirkulaciju (može i dve), vino poboljšava kvnu sliku, pivo vitamin B.
Reci ne doktorima i njihovim opijatima, biraj sam svoje.