nedobra
zatucana balkanka
- Poruka
- 49.593
onda kad ćemo na pivo?Ni ja ne pijem pivo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda kad ćemo na pivo?Ni ja ne pijem pivo
čmarićišta je iza zvezdica?
A mozda i nisamOdakle si iskopirao ovo?
lazem, kad me dobro plateLazem po potrebi...
A mene ne zovete ... dobro dobroonda kad ćemo na pivo?
Komplimenti nisu laganje, to je pod moranje , olaksava zivot.Kad ti je nesto potrebno ,dajes komplimente bakici dok gacice ne ovlaze i dobijes np preko reda papire.zašto uvek veruju? Koliko često lažete da je lep ili lepa i hot i zgodna, i koliko vas često lažu i zašto ipak veruejte iako znate da ste ružni kao ****? Ja da znam zašto ja verujem ne bi postavljao pitanje ovde, tako da nemoj to da me pitate.
Sto bi rekli u nasem kraju, dok te mami i kedom te hraniKomplimenti nisu laganje, to je pod moranje , olaksava zivot.Kad ti je nesto potrebno ,dajes komplimente bakici dok gacice ne ovlaze i dobijes np preko reda papire.

Ovo si slagaoNegde sam pročitao da žene prosečno lažu nekih 40-60% više nego muski![]()
Negde sam pročitao da žene prosečno lažu nekih 40-60% više nego muski![]()
U pravu si 100%To je samo pitanje ličnosti, nema nikakve veze verujem sa polom.
Ako bi takva statistika bila tačna, možda više lažu jer više pričaju?
Ali ako bi se merio (broj laži)/(ukupan broj reči), ne verujem da bi bila neka razlika po polovima.
Skot Pek ima knjigu Ljudi laži, ljudi mogu da zive u fragmentisanim svetovima, za svaki da veruju da je iskren i autentican, a medjusobno se potiru.