Koliko često je normalno sexati se a imati zelju i za dopunu.

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
chuj sinnnke
ja shto se gadim na radzu a rekla mi baba savka da je dobra u rano jutro uz kafu

reci cu ti ..
kachi se negde nag il cuti
kaka radza u ove ure?
aj
da si mi ziv i zdrav
i
da gledamo
lepotu poroka
bez
radze

A sta ja znam sta bi ti rekao. Mislim da si ti na pravom putu da ti bude dobro, pa onda ti nece biti lose. A i zasto bi ti bilo ako nisi zabasala. A ako i zabasas uvek mozes sresti druzinu iz carobnjaka iz oza, kazu da je s njima brutalna zajebbancija

A sta ja znam sta bi ti rekao. Mislim da si ti na pravom putu da ti bude dobro, pa onda ti nece biti lose. A i zasto bi ti bilo ako nisi zabasala. A ako i zabasas uvek mozes sresti druzinu iz carobnjaka iz oza, kazu da je s njima brutalna zajebbancija

chuj sinnnke ...ovo nije tema o meni , nit tebi , nit p(r)orocima
koza iz oza jeste , bila i bice , te nedorechene asocijacije idu mi na q
ko me zna, zna,
ko ne zna
i bolje
ne zna shta je propustio
ne kroz shake
nego kroz
misli mlake

ljubi tebe
AA

U zadnjih godina potrebe zena su povecene.danas zene vole oralno i analno sto je nekad bio pojam,nabadaju se ne razmisljajuci iz cije porodice i sta poseduje i dali ce je iskoristiti i ispaliti.:aha2:
Cesto su izlozene u drustvu seksipilnih muskaraca i imaju povecan libido sto znaci da zeli i cesce da se seksa.
Svaka zena povremeno masta o dva tipa koji je zadovoljavaju istovremeno,,Kako izlazite na kraj sa takvim povecanim potrebama?
Al ozbiljno..:rtfm:

Odakle ti ideja da je to nekada bio pojam...:zcepanje:
sve sto danas radimo naucili smo od pra pra predaka
a svaka pametna osoba ce sebi ispuniti zelju i mastanje...

Back