Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
Koliko cesto idete u crkvu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko te ne tjera da odgovorisOvo je zadiranje u privatnost...Mislim ne razumem smisao...Zadnji put sam bio 1993. godine...
Izvinjavam se, tek sad vidim da ima jos nekih propusta, jer se moze kombinovati vise opcija... Lose sam sastavila anketuA de je opcija za nas što u crkvu idemo samo na venčanja i krštenja?![]()
Kad bolje razmislim, ta opcija uopste nije potrebna, jer se ovdje racuna odlazak u crkvu koji za cilj ima da se molis Bogu, a ne da ides na svetkovine, tako da slobodno zabiljezi nikad.A de je opcija za nas što u crkvu idemo samo na venčanja i krštenja?![]()
Drago mi je da ti nista nije bilo. Ko bi me stalno na forumu zacikavao?Pre dva dana bio..zahvalio se bogu sto sam dobro prosao bez tezih posledica..udario me auto..uh![]()
vala bash..odem obicno i kad sam u prolazu..pre nego se nesto lozim kao valja se na taj i taj dan
a ima li dan kad se ne valja?![]()
Ima: kad tamo sluze bezboznici ili jeretici.![]()
Ima: kad tamo sluze bezboznici ili jeretici.![]()
Nisam primetila konobare do sada tamo...
A šta služe?
Nevjeru neznalicama kao ti!![]()
Ma kako samo postizavaš da se moliš, ispovedaš i gradiš tako uspešnu karijeru?Svaki dan po tri puta. Obozavam da se molim Bogu i da se ispovedam. Nekada idem i cesce. Ranije sam pevala i u horu, cak tri crkve, ali sada nemam vremena.
Svaki dan po tri puta. Obozavam da se molim Bogu i da se ispovedam. Nekada idem i cesce. Ranije sam pevala i u horu, cak tri crkve, ali sada nemam vremena.
Nevjeru neznalicama kao ti!![]()