Koliko ce ministara u novoj vladi biti iz Vojvodine?

Sada je čak jedan ,ali jedan ceo od pišljivih 19 , to je skoro 1/18 vlade i ne znam šta se one bitange sa severa stalno bune kad su tako izvanredno zastupljeni i ravnopravni .

sad ti pokusavas to sve da predstavis kao nekakvu diskriminaciju... zasto se ni jedan Vojvodjanin iz neke stranke ne zali? mozda Vojvodjane ne zanima nesto da budu u republickoj vladi...
 
Odakle su?

Ima cak ministara koji su rodjeni u INOSTRANSTVU, ali nema koji su rodjeni u Vojvodini....

Tebi se to cini OK?

Ljajic i Ugljanin... dijaspora - Alisa Maric (Njujork)

2 clana vlade su iz Vojvodine

mozda Vojvodjani nemaju ambiciju da budu ministri... SNS nema neka jaka imena u Vojvodini, a Bajatovicu je lepo i u Srbijagasu.. .valja veliku lovu, boli ga uvo da bude ministar
 
Zato sto niko od nacionalnih manjina iz Vojvodine ne moze NI DA KONKURISE za minsitarsko mesto, a kamoli da ga dobije!

To je mogao samo Mihalj Kertez za vreme Slobe zbog "zasluga za desavanje naroda"
Mogli su, nudio je Dačić Madžarima da udju u vladu i da Pastor bude potpredsnik ,kao Kasa svojevremeno,al su ga Madžari odbili,pravo je pitanje zašto uopšte nema ministara iz Vojvodine , osim jednog , a ne koje su nacije .
 
Poslednja izmena:
Mogli su, nudio je Dačić Madžarima dea udju u vladu i da Pastor bude potpredsnik ,kao Kasa svojevremeno,al su ga Madžari odbili,pravo je pitanje zašto uopšte nema ministara iz Vojvodine , osim jednog , a ne koje su nacije .

zato sto su Vojvodjani gradjanid rugog reda, Vojvodina je pokorena teritorija koju ce Beograd i Srbijanci isisati do kraja, a mi cemo im biti robovi ili u najboljem slucaju jeftina radna snaga... zadovoljan?
 

Back
Top