- Poruka
- 22.412
Ostali koji još nisu dobili vizu za Njemačku.Недавно сам чуо податак на радију да у БиХ живи милион и по муслимана, шесто хиљада Срба и двеста педесет хиљада Хрвата. Зна ли ко шта о томе? Колико су ови бројеви реални?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostali koji još nisu dobili vizu za Njemačku.Недавно сам чуо податак на радију да у БиХ живи милион и по муслимана, шесто хиљада Срба и двеста педесет хиљада Хрвата. Зна ли ко шта о томе? Колико су ови бројеви реални?
To niko ne zna.Недавно сам чуо податак на радију да у БиХ живи милион и по муслимана, шесто хиљада Срба и двеста педесет хиљада Хрвата. Зна ли ко шта о томе? Колико су ови бројеви реални?
To su rezultati zvanicnog popisa, ali to nisu stvarni podaci.U celoj BiH ima oko 3,4 miliona ljudi
od toga 50% muslimana, znači 1,7 miliona
Srba 31%, što je oko milion
Hrvata 15% što je oko pola miliona
Svi Srbi žive u RS. Ovi što su ostali u federaciji mogu na prste da se prebroje
To su nebitna mesta gde na ogromnoj povrsini zivi 10-ak hiljada ljudi.Има их. Срби чине већину у делу Федерације БиХ и о томе нико не прича.
Када велики Срби крену да причају о одвајању Републике Српске, нико да спомене шта ће бити са Србима који живе у Гламочу, Босанском Грахову, Дрвару и другим местима где чине и до 100% становништва.
Вама је све небитно, док вам не буду дошли пред Београд...To su nebitna mesta gde na ogromnoj povrsini zivi 10-ak hiljada ljudi.
Dejtonskim sporazumom, to je ostalo van Republike Srpske.Вама је све небитно, док вам не буду дошли пред Београд...
Bitnija je Posavina, to je poenta.Вама је све небитно, док вам не буду дошли пред Београд...
800 000 Srba, 1,3 muslimana i manje od 300K Hrvata.Недавно сам чуо податак на радију да у БиХ живи милион и по муслимана, шесто хиљада Срба и двеста педесет хиљада Хрвата. Зна ли ко шта о томе? Колико су ови бројеви реални?
Hrvata ima vjerojatno malo više, Srba nema manje od 900 k, a Muslijua ima manje možda 1,1-1,2 M.800 000 Srba, 1,3 muslimana i manje od 300K Hrvata.
Oko 2,5 miliona ukupno.
Само напред.Bitnija je Posavina, to je poenta.