- Poruka
- 86.411
Koliko bi žena morala da promeni muškaraca da bi se kvalifikovala kao stručnjak za procenu koliko ste dobri u krevetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Broj nema veze, ona posmatra tebe valjda. Zasto mislis da joj treba poredjenjeKoliko bi žena morala da promeni muškaraca da bi se kvalifikovala kao stručnjak za procenu koliko ste dobri u krevetu?
Pitanje je inspirisano temom na Ljisu, gde ti žena kaže da si najbolji u krevetuBroj nema veze, ona posmatra tebe valjda. Zasto mislis da joj treba poredjenje?
6Koliko bi žena morala da promeni muškaraca
Двојицу, мене и још једног, ради поређења. Повећање преко тог броја не би имало утицаја на резултатKoliko bi žena morala da promeni muškaraca da bi se kvalifikovala kao stručnjak za procenu koliko ste dobri u krevetu?
Tu mora bar 16 do 18Koliko bi žena morala da promeni muškaraca da bi se kvalifikovala kao stručnjak za procenu koliko ste dobri u krevetu?
da li ce nekad da te inspirise neka pametna tema?Pitanje je inspirisano temom na Ljisu, gde ti žena kaže da si najbolji u krevetu
Ustvari kljucno je bilo pitanje ispod.Pitanje je inspirisano temom na Ljisu, gde ti žena kaže da si najbolji u krevetu
ja skačem na prvu loptuUstvari kljucno je bilo pitanje ispod.
Neke nijednog jer su žene prirodni talenti za procenjivanjeKoliko bi žena morala da promeni muškaraca da bi se kvalifikovala kao stručnjak za procenu koliko ste dobri u krevetu?
Ja bih vas zamolila cenjeni kolega da mi odate tajnu te statistike .Tu mora bar 16 do 18
Sve ispod je nekompetentno
A ti si muško? Auu, izvini, negde sam ti se obratila u ženskom roduДвојицу, мене и још једног, ради поређења. Повећање преко тог броја не би имало утицаја на резултат![]()
Тако сам се изјаснио. Јел треба да прилажем доказеA ti si muško? Auu, izvini, negde sam ti se obratila u ženskom rodu![]()
Ne moraš, ne vršim procenu ovih dana, malo sam udataТако сам се изјаснио. Јел треба да прилажем доказе![]()
![]()
Хвала на поверењу, и ја сам мало ожењен, и то сам рачунао као један од аргумената у прилог мојој тврдњиNe moraš, ne vršim procenu ovih dana, malo sam udata![]()
Znači, nas dvoje mu dođemo kao stručnjaci na ovoj temiХвала на поверењу, и ја сам мало ожењен, и то сам рачунао као један од аргумената у прилог мојој тврдњи![]()
Не, напротив, ја сам потпуно некомпетентан да проценим колико је неки мушкарац добар у креветуZnači, nas dvoje mu dođemo kao stručnjaci na ovoj temi![]()
Не, напротив, ја сам потпуно некомпетентан да проценим колико је неки мушкарац добар у кревету![]()
Што морам ја све да знамne znam kako si to sebi dozvolio
Hard to get...