- Poruka
- 88.048
Koja je to (razumna) suma novca koja bi ti promenila život?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej, nisam još počeo da gledam drugu sezonu@Sensei гледао ”Squid Game" на Нетфликсу![]()
Ја тек гледам првуEj, nisam još počeo da gledam drugu sezonu
Ja sam to iz cuga odgledaoЈа тек гледам прву
Видим по темиJa sam to iz cuga odgledao
ma nije bilo skoroВидим по теми![]()
Нешто слично је писало на једној Сумерској плочици од пре неколико хиљада годинаma nije bilo skoro
Da li je to realno ostvarljivo?Ne dugujem nista al pare koje bi me namirile za ceo zivot su milion evra
500 hilj u banke, godisnja kamata je oko 12 hilj, hilj mesecno dovoljno
Za drugih 500 bih napravio novu kucu, neki nov auto,nesto putovanja
Naravno, samo da dobijem na lotouDa li je to realno ostvarljivo?
Trenutno mi ne bi novac menjao zivot.Trebam neke druge odluke izgledaKoja je to (razumna) suma novca koja bi ti promenila život?
Ovde ne mislim da kušiš kuću ili besna kola, ili skupo letovanje već da vratiš dug (ako imaš) i da kreneš neki mali biznis
Preformuliši pitanje, svaki biznis je dug iz koga se izvlači profit.Ovde ne mislim da kušiš kuću ili besna kola, ili skupo letovanje već da vratiš dug (ako imaš) i da kreneš neki mali biznis
Zašto mali?Ovde ne mislim da kušiš kuću ili besna kola, ili skupo letovanje već da vratiš dug (ako imaš) i da kreneš neki mali biznis
Oko 500 000 evrićaOvde ne mislim da kušiš kuću ili besna kola, ili skupo letovanje već da vratiš dug (ako imaš) i da kreneš neki mali biznis